Winteronderhoud Landbouwmachines

HET IS TIJD VOOR WINTERONDERHOUD!

De wintermaanden staan weer voor de deur. Uw landbouw machines verdienen het beste onderhoud voor de scherpste prijzen en hoogste betrouwbaarheid. Maak snel een afspraak voor het winteronderhoud zodat u zorgeloos het volgende seizoen in gaat.

Ook krijgt u bij elk winteronderhoud een John Deere muts cadeau. 

Plan via onderstaand formulier direct uw afspraak in of neem contact op met uw Kraakman vestiging.

WINTERONDERHOUD VOOR TRACTOREN
IN DE 6X00/6X10 SERIE

VANAF €499,- 

Wij gebruiken alleen originele smeermiddelen en filters voor een maximale prestatie en een langere motorlevensduur. Wij vervangen o.a. brandstoffilters, verversen de motorolie met John Deere Plus 50 II en smeren de smeerpunten.

WINTERONDERHOUD VOOR TRACTOREN
IN DE 6X20/6X30 SERIE

VANAF €529,-

Tijdens het winteronderhoud profiteert u van een gratis Expert Check. Met de Expert Check wordt uw tractor gecontroleerd op 70 vitale punten. Daarnaast ontvangt u van ons een reparatie advies naar aanleiding van de uitkomst van de Expert Check.

WINTERONDERHOUD VOOR TRACTOREN
IN DE 6M/6R SERIE

VANAF €669,-

Neem voor alle mogelijkheden voor winteronderhoud contact op met uw dichtstbijzijnde Kraakman vestiging
*De prijzen zijn geldig voor werkzaamheden die voor 1 april 2022 worden uitgevoerd. Onder voorbehoud van een wederzijds passende afspraak. Prijzen zijn exclusief btw. Indien er sprake is van meerwerk op bovengenoemde werkzaamheden, worden deze apart doorbelast. **1 muts per klant

Plan het winteronderhoud voor uw tractor

JDLINK UPGRADE ACTIE

IN COMBINATIE MET WINTERONDERHOUD WORDT UW OUDERE 2G/3G JDLINK MODEM GEÜPGRADE NAAR EEN VERNIEUWDE 4G JDLINK MODEM  VOOR SLECHTS €275,-.

• Incl. gratis ONBEPERKT JDLINK abonnement. Onder het JDLINK abonnement vallen de volgende mogelijkheden: Display ondersteuning op afstand, Gebruik van Wireless Data Transfer (GPS data), Expert Alerts, Service Adviser Remote, Kraakman Smart Maintenance. Blijf ondanks de 2G en 3G uitfraseringen van de netbeheerders het maximale uit uw machine halen nu en in de toekomst. Prijs is excl. montage.