Winteronderhoud tuin- en parkmachines

Het is tijd voor winteronderhoud!

De wintermaanden staan weer voor de deur. Jouw tuin- en parkmachines verdienen alleen het beste onderhoud tegen de scherpste prijzen voor de hoogste betrouwbaarheid gedurende de wintermaanden. Profiteer van 10% korting op onderhoudsmiddelen en een gratis expert check. Maak nu eenvoudig een afspraak voor het winteronderhoud voor jouw tuin- en parkmachines en geniet ook volgend seizoen weer zorgeloos van jouw machine!

Bij een afspraak voor 1 december 2023 bieden wij jou onze gratis haal- en brengservice aan!

Plan direct jouw afspraak in via onderstaand formulier of neem contact op met jouw Kraakman vestiging.

 
 

Onderhoud aan al jouw tuin- en parkmachines

Als specialist op het gebied van tuin- en parkmachines biedt Kraakman onderhoud voor al jouw machines. Van gazonmaaier tot tuintractor en van terreinvoertuig tot bladblazer.  Plan via onderstaand formulier nu direct jouw afspraak in voor winteronderhoud tuin- en parkmachines in of neem contact op met jouw Kraakman vestiging

*De acties zijn geldig voor werkzaamheden die t/m 28 februari 2024 worden uitgevoerd. Onder voorbehoud van een wederzijds passende afspraak. Indien er sprake is van meerwerk op bovengenoemde werkzaamheden, worden deze in overleg uitgevoerd.

Plan het winteronderhoud voor jouw tuin- en parkmachine


Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.