Alle vestigingen van Kraakman B.V. zijn VA en VCA goedgekeurd.

Vijf vestigingen van Kraakman B.V. in Zuidwest Nederland, te noemen Biervliet, Nieuwe Tonge, Maasdam, Steenbergen en Wolphaartsdijk, zijn volgens de nieuwe normering VCA 2017*/6.0 voor de eerste keer geauditeerd en geslaagd. De overige vestigingen van Kraakman zijn her-gecertificeerd. Door deze certificering zijn alle vestigingen van Kraakman nu VA en VCA gekeurd.

De audit wordt door een onpartijdige auditor jaarlijks uitgevoerd op de hoofdvestiging in Middenmeer en steekproefsgewijs op vijf andere vestigingen van Kraakman.

VCA * 2017/6.0 is een norm waarin je de basis legt om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Hiermee toont een bedrijf aan dat ze veilig en gezond werken belangrijk vinden en een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer blijken te zijn.

VA keur is de wettelijk verplichte jaarlijkse veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven, die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector.  Alle Kraakman vestigingen hebben keurmeesters opgeleid en mogen deze keuringen uitvoeren.

Kraakman B.V.
Kraakman B.V. is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een stuk van Gelderland met op dit moment 16 vestigingen en 260 medewerkers. Naast het John Deere dealerschap onderscheidt Kraakman zich door het voeren van een breed pallet aan A-merken in de agrarische en groensector.