Uitbreiding dealerschap STILL bij Kraakman B.V.

De 4 vestigingen van Kraakman B.V. in Zuid-Oost Nederland, te noemen Lieshout, Wittem, Wijchen en Haelen zijn per 1 september 2021 officieel dealer van STILL voor de agrarische sector. Het aanbod van STILL bestaat uit interne transportoplossingen dat reikt van palletwagen tot (elektrische) vorkheftrucks. 

Uitbereiding gebied
Kraakman is al enige jaren dealer van STILL op de vestigingen ’t Zand, Agriport, ZuidOost Beemster,  De Kwakel, Hillegom, Koudekerk aan de Rijn en Soesterberg. Met deze samenwerking breidt Kraakman haar dealerschap van STILL uit en kan men ook in Brabant, Limburg en een stuk van Gelderland terecht voor sales en aftersales voor het merk STILL.

Björn van Helderen, accountmanager van STILL Benelux: “door de goede samenwerking die wij al jaren hebben met Kraakman in Noord-Holland is deze stap een gemakkelijke keuze. Met de uitbreiding van het gebied vergroten wij ons marktaandeel en zullen wij de klant ook in het zuidoosten van Nederland optimaal kunnen bedienen”.

Lex Zandbergen, algemeen directeur.: “Door de ervaring en kennis die wij binnen ons bedrijf reeds hebben met het merk STILL kan Kraakman snel actief de markt in gaan. Bovendien kunnen de werkplaatsen kennis uitwisselen en daardoor vakkundig onderhoud en reparatie aan de STILL machines faciliteren”.

Per 1 september 2021 bent u van harte welkom op één van de genoemde Kraakman vestigingen voor al uw vragen omtrent STILL.

Kraakman B.V.
Kraakman B.V. is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een stuk van Gelderland met op dit moment 16 vestigingen en 260 medewerkers. Naast het John Deere dealerschap onderscheidt Kraakman zich door het voeren van een breed pallet aan A-merken in de agrarische en groensector.

STILL

STILL is een gevestigd premium merk en een betrouwbare partner. STILL biedt wereldwijd intra logistieke oplossingen op maat en implementeert het intelligente beheer van intern transport. De sleutels tot het succes van het bedrijf zijn de zeer efficiënte producten, variërend van complete branche specifieke oplossingen voor grote en kleine bedrijven tot computergestuurde logistieke programma’s voor efficiënt magazijn- en materiaalstroombeheer.