STAGE - BOL

Kraakman is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een stuk Gelderland. Vanuit 18 vestigingen onderhouden en verkopen wij John Deere machines en andere A-merken; zoals Volvo Construction Equipment, Kramer, Still heftrucks en Stihl tuinmachines.

Wij bieden een volledig productgamma voor de land- en tuinbouw. Van tractoren tot hakselaars, van grasmaaimachines tot aardappelrooimachines en van opraapwagens tot spuiten; voor elke klus hebben wij de juiste machine. Veehouders, akkerbouwers, bollentelers, hoveniers en loonwerkers vormen slechts een kleine greep uit ons klantenbestand. Wij zijn een full service dealer voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Op technisch vlak word je dan ook breed opgeleid: ons werk bestaat uit service, diagnose en reparatie
op hydraulisch, motorisch en elektrotechnisch gebied. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in precisielandbouw,
denk hierbij aan GPS besturingen.

 

BOL -stage

STAGE-BOL

Als jij kiest voor een BOL opleiding is het mogelijk om bij 1 van onze vestigingen stage te lopen op niveau 2, 3 en 4. Je loopt mee met een collega en voert ook zelfstandig werkzaamheden uit. Leerlingen ervaren de stageperiode
als zeer leerzaam, het gebeurt regelmatig dat leerlingen na hun stage bij ons komen werken.

Wij bieden een stagevergoeding (indien de stage langer is dan 10 weken) en een plek waar jij je volledig kan ontwikkelen en kan proeven van het monteursvak.

Interesse?
Neem dan contact op met Personeelszaken op telefoonnummer 072-5023194, via e-mail: werkenbij@kraakman.com of solliciteer direct.