Siloking dealerschap voor Kraakman BV

Gorredijk, 23 maart 2022 – Per 1 maart jl. zijn Bromach B.V. (importeur Siloking) en Kraakman BV tot overeenstemming gekomen met betrekking tot het Siloking dealerschap voor Kraakman B.V. 

Het Siloking dealerschap heeft betrekking op het volledige verkoopgebied van Kraakman B.V. (18 vestigingen in Noord- en Zuid Holland, Zeeland, Brabant, Limburg, Utrecht en een deel van Gelderland). Siloking produceert en levert een complete lijn professionele voertechniek, die onder andere bestaat uit:

  • zelfrijdende voermengwagens
  • getrokken voermengwagens
  • stationaire mengtechniek

Ook voorziet Siloking in een innovatieve lijn elektrische zelfrijdende voermengwagens.

Met het oog op de toekomst is juist deze elektrificatie zeer interessant voor de Kraakman bedrijven”, aldus Sjors van Deursen, groep sales manager Kraakman.

Joost Minderhoud, bedrijfsleider Bromach, is verheugd over de toevoeging van Kraakman B.V. als professioneel dealerbedrijf: “Door het exclusieve dealerschap van Kraakman B.V. ontstaat er nu een dekkend Siloking dealernetwerk in Nederland”.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Bromach B.V.: (0513) 481 070

 (Het SILOKING zelfrijder programma)

Over Bromach B.V.

Bromach B.V. is een organisatie die zich bezighoudt met de import, export en groothandel van een aantal bekende merken hoogwaardige landbouwmachines. Bromach richt zich hierbij op de verkoop van landbouwmachines aan mechanisatiebedrijven en loonbedrijven in de agrarische sector. Dit in zowel binnen- als buitenland. Naast de verkoop en levering van landbouwmachines houdt Bromach zich ook bezig met de bijbehorende onderdelen voorziening en gespecialiseerde serviceverlening. Onze verkooporganisatie is gespecialiseerd leverancier van de vooraanstaande merken Krone, Siloking, Redrock, Bredal, Tanco en AP.

Over Kraakman B.V.

Kraakman B.V. is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een stuk van Gelderland met 18 vestigingen en meer dan 350 medewerkers. Naast het John Deere dealerschap voert Kraakman een breed pallet aan A-merken in de agrarische en groen sector. Verdere informatie vindt u op www.kraakman.com

Over SILOKING

SILOKING Mayer Maschinenbau GmbH produceert innovatieve voertechniek en verkoopt deze wereldwijd in meer dan 50 landen. Het familiebedrijf is gevestigd in het Bayerische Tittmoning. Met meer dan 420 medewerkers en de modernste productietechnieken worden agrarische machines met het label “Made in Germany” ontwikkeld en geproduceerd.

Tot het productprogramma behoren getrokken, zelfrijdende en elektrisch aangedreven voermengwagens met een inhoud van 5 tot 32 m³ voor melkveebedrijven, stationaire meng- en doseersystemen met een inhoud van maximaal 80 m³ voor voercentra en biogasinstallaties, en de Silokamm voerdoseerbakken.

Verdere informatie vindt u op www.bromach.nl