Werkplaatsafspraak inplannen

Kraakman service  Werkplaatsafspraak inplannen

Houd jouw machine in topconditie door regelmatig en tijdig onderhoud uit te voeren. Kraakman service omvat onderhoud en reparatie in onze werkplaats van één van onze vestigingen of bij jou op locatie. De keuze is aan jou! Je kunt onder aan de pagina je werkplaatsafspraak inplannen.

Onze service omvat een breed scala aan machines waaronder landbouwmachines, tuinmachines, parkmachines, golfmachines, grondverzetmachines en machines voor intern transport. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat jouw machine in goede handen is. Daarnaast kun je bij Kraakman service terecht voor diverse keuringen en checks om volgens de laatste normen optimaal gebruik te blijven maken van jouw machine(s).

Naast dat wij officieel dealer van John Deere zijn, hebben wij tal van merken waar wij ook dealer van zijn. Hieronder volgt een greep van de merken en machines waar wij onderhoud en reparaties aan uitvoeren:

 • Landbouwmachines waaronder bijvoorbeeld tractoren, hakselaars en landbouwmachines voor transport en grondbewerking. Naast John Deere hebben wij merken zoals bijvoorbeeld AVR, Krampe, Schuitemaker en Veenhuis;
 • Tuinmachines en parkmachines zoals zitmaaiers, gators, kooimaaiers en doorzaaimachine. John Deere, GKB en Stihl zijn voorbeelden van merken waar wij dealer van zijn;
 • Golfmachines waaronder cirkelmaaiers en kooimaaiers. Naast John Deere dealer zijn wij ook dealer van bijvoorbeeld GKB;
 • Grondverzetmachines zoals shovels, veegmachines, knikladers en verreikers. De merken lopen uiteen van bijvoorbeeld Avant, Giant, Kramer, Limach en Volvo;
 • Intern transport waaronder heftrucks, pompwagens en palletwagens en merken zoals Still.

  Bekijk daarnaast hier ons merkenaanbod voor een compleet overzicht van alle merken.

  Plan nu jouw werkplaatsafspraak bij jouw dichtstbijzijnde Kraakman vestiging. Voor een overzicht van onze vestigingen kun je hier klikken.

  Je kunt hieronder je werkplaatsafspraak inplannen.

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.