FARMSIGHT PAKKETTEN 

MAXIMALISEREN BEDRIJFSRESULTAAT

Tractoren pakketten
Om uw machine optimaal in te zetten en uw kosten te verlagen bieden wij u verschillende FarmSight pakketten aan.
Wij zijn ervan overtuigd dat onze pakketten u helpen bij het maximaliseren van het bedrijfsresultaat, daarom krijgt u van
ons bij aanschaf van een nieuwe tractor een FarmSight Tractor Basic pakket.

AMS pakketten 
Gebruikt u AMS Componenten zoals een StarFire 6000 GPS Ontvanger, 4640 Gen 4 Display of maakt u gebruik van taakkaarten? Hulp voor deze hightech apparatuur is nooit ver weg met onze Kraakman FarmSight AMS-pakketten. Standaard voorzien wij uw nieuw aangeschafte AMS-componenten met het AMS Basic pakket.

ONZE PAKKETTEN  

✓ Tractor Basic pakket 
✓ Tractor Premium pakket
✓ AMS Basic pakket
✓ AMS Premium pakket 
✓ KR Ultimate pakket TRACTOR BASIC PAKKET 

Aanmelding My John Deere
Uw tractor wordt aangemeld op MyJohnDeere.com. Met het Operations Center op MyJohnDeere.com geeft u uw boerderij altijd op zak. Het is gemakkelijk te gebruiken en staat in verbinding met uw machines, percelen en bestuurders. Voor verbinding met uw machines via MyJohnDeere is een JDLink modem in combinatie met connectiviteitspakket noodzakelijk, vraag uw contactpersoon naar meer informatie.

Inbedrijfstelling en uitleg
Bij het afleveren van de machine krijgt u een basis uitleg van de machine met tips en tricks van een expert. Met onze uitleg haalt u het maximale uit uw nieuwe machine.

1 jaar fabrieksgarantie
Standaard bij aanschaf van een nieuwe John Deere tractor verschaffen wij 1 jaar fabrieksgarantie op de complete machine.

Trainginscredit 
U ontvangt één trainingscredit. Deze kunt u inzetten voor een FarmSight training.  over diverse zaken zoals bediening, instellingen en onderhoud van uw nieuwe tractor. (Maximaal twee gebruikers).  

AMS BASIC PAKKET 

Gratis  telefonische ondersteuning per aanvraag
Onze AMS-specialisten staan voor uw klaar om uw vraag over het systeem te beantwoorden. Standaard bieden wij 1 jaar gratis telefonische ondersteuning. 

Gratis Basistraining
Met een FarmSight training haalt u het optimale uit uw machine en blijft u up-to-date. Dit geld zowel voor de basistrainingen (voor nieuwe gebruikers). Bent u nieuw met het GS4, 4240, 4600 en 4640 display? Dan is dit zeker een training voor u of uw werknemers. Onze AMS-specialisten staan voor uw klaar om uw vraag over het systeem te beantwoorden. Standaard bieden wij één jaar gratis telefonische ondersteuning.

AMS PREMIUM PAKKET 

Telefonische ondersteuning per aanvraag
Onze AMS-specialisten staan voor u klaar om uw vraag over het systeem te beantwoorden. Standaard bieden wij een onbeperkte telefonische ondersteuning aan. 

Software updates op vestiging
Uw AMS-componenten worden op een Kraakman vestiging geüpdate naar de nieuwste versie zodat uw AMS-systeem optimaal presteert.

Trainingscredit
U ontvangt twee trainingscredits. Deze kunt u inzetten voor een FarmSight training. Met een FarmSight training haalt u het optimale uit uw machine en blijft u up-to-date. Dit geld zowel voor de basistrainingen (voor nieuwe gebruikers) als de advanced trainingen (voor gevorderde gebruikers) Deze FarmSight trainingen bevatten naast theorie ook praktijkonderdelen, waar u de opgedane kennis in de praktijk kunt brengen.

Overbrugging GPS systeem bij defect
Werken uw GPS componenten niet meer naar behoren, maar moet u toch door met uw werkzaamheden? Met het AMS Premium pakket beschikt u over tal van overbruggingscomponenten. Zo kunt u uw werkzaamheden toch afmaken terwijl uw eigen componenten worden gerepareerd. 

Optioneel 
Meerprijs van €100,- per extra GPS systeem met een maximum van vier systemen.

TRACTOR PREMIUM PAKKET 

Om nog meer uit uw machine te halen bieden wij u de mogelijkheid om het pakket te upgraden naar het Tractor Premium pakket.

Kraakman Smart Maintenance
U haalt dagelijks het maximale uit uw machine. Om de machine optimaal te kunnen blijven benutten is het uitvoeren van goed en tijdig onderhoud door John Deere specialisten noodzakelijk. Kraakman Smart Maintenance is de slimste manier van onderhoud. Wij nemen contact op wanneer uw machine toe is aan een onderhoudsbeurt. Alleen beschikbaar met JDLink en geaccepteerde maintenance-consent. Kraakman Smart maintenance is uit te breiden met
een Kraakman onderhoudscontract.

Service Advisor Remote
Met het unieke John Deere Service Advisor Remote (alleen mogelijk met JDLink) kunnen wij eventuele problemen aan uw machine op afstand bekijken, zonder dat wij daarvoor voorrijkosten of reistijd aan u moeten berekenen.

Expert Check 
De Expert Check is een uitgebreide controle van uw tractor bij ons op de vestiging door een ervaren monteur. Voor uw tractor gebruiken wij een door John Deere opgestelde checklist. Wij stellen hierbij een technische diagnose en geven u een vrijblijvend onderhoud en reparatie advies om uw tractor in topconditie te houden. Wij adviseren u eventueel om bepaalde software te installeren met aanpassingen en verbeteringen. Met behulp van de installatie van nieuwe software kunnen er optioneel nieuwe functies aan worden toegevoegd. 

VA-Keur  
Het VA-keurmerk is een onafhankelijk, gecertificeerd en kwalitatief hoogstaand veiligheidsinspectiesysteem voor arbeidsmiddelen en machines. Zodra uw tractor is goed gekeurd plaatst onze VA-keurmeester een sticker op de tractor. Op de sticker staat tot wanneer de tractor is goedgekeurd. Het VA-keurmerk is verplicht en opgenomen in de Arbowet. 

Software updates
De software van uw tractor wordt geüpdate naar de nieuwste versie. Met behulp van de installatie van nieuwe software kunnen er optioneel nieuwe functies worden toegevoegd. 

Trainginscredit
U ontvangt twee trainingscredits. Deze kunt u inzetten voor een FarmSight training. U krijgt uitleg over diverse zaken zoals bediening, instellingen en onderhoud van uw nieuwe tractor. (Maximaal twee gebruikers). 

Display ondersteuning op afstand
Optimale ondersteuning via Remote Display Acces (RDA). Hiermee wordt op afstand met de chauffeur meegekeken op het display. Wij kunnen alleen met u meekijken nadat u goedkeuring heeft gegeven op het display. 

KR ULTIMATE PAKKET 

Combineer ons Tractor Premium en AMS Premium pakket, waardoor u gegarandeerd bent van onze maximale ondersteuning.

Vol Tractor Premium pakket 
U beschikt over het volledige pakket tractoren Premium. 

Vol AMS Premium
U beschikt over het volledige pakket AMS Premium.

Via het Ultimate Pakket beschikt u over maximaal vier trainingscredits. Deze kunt u inzetten voor een FarmSight training. 

15% korting op AMS Specialist op locatie
U krijgt 15% korting op het uurtarief van onze FarmSight medewerkers.

2 uur ondersteuning op locatie (MyJohnDeere)
Onze FarmSight medewerkers helpen u graag op weg. Wij zorgen er gezamenlijk voor dat de gegevens goed staan in MyJohnDeere, zodat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw GPS componenten en Connected Machines.

Wireless Data Transfer
Het draadloos uitwisselen van GPS data naar MyJohnDeere.com.

Display ondersteuning op afstand
Optimale ondersteuning via Remote Display Acces (RDA). Hiermee kan op afstand met de chauffeur worden meegekeken op het display. Wij kunnen alleen met u meekijken nadat u goedkeuring heeft gegeven op het display.

Meer informatie FarmSight aanvragen

 

 **** Trainingscredit is een jaar geldig
Versie nummer: V04032021
***** Abonnementen worden jaarlijks stilzwijgend verlengd