Samenwerking Mantis ULV & Kraakman BV gepresenteerd tijdens Groen Techniek Holland 2022

Nieuws!

Op de ATH / GTH-beurs in Biddinghuizen wordt voor het eerst de samenwerking tussen Mantis ULV en Kraakman bekend gemaakt. Kraakman is al van oudsher MANKAR Dealer en wordt nu ook BioMant Partner. Voor het gehele programma van machines voor de onkruidbestrijding van Mantis ULV is Kraakman door deze nieuwe samenwerking de exclusieve partner van Mantis ULV voor Zuid-, Midden- en West-Nederland.

Tijdens de beurs kunt u dus ook machines van Mantis ULV bekijken op de stand van Kraakman. Hier wordt onder andere de nieuwste generatie van BioMant heetwater systemen, de BioMant-Flex -24V, gepresenteerd. Kraakman is te vinden op stand W04.

De BioMant-Flex-serie overtuigt door zijn compacte afmetingen en laag gewicht, zodat ook het gebruik op de nieuwe GARIA, de volledig elektrische transport voertuigen van Kraakman, mogelijk is. Met een waterdebiet van 15 liter/minuut biedt de BioMant-Flex een hoge werksnelheid. De verschillende aandrijvingen van de waterpomp zorgen voor uiteenlopende gebruiksmogelijkheden, inclusief een optie voor hoge druk reinigen.

Ook op het gebied van effectieve en toch milieuvriendelijke onkruidbestrijding met (biologische) herbiciden presenteert Kalkman eveneens de nieuwste generatie MANKAR-spuit systemen, het “R-model”, deze maken de spaarzame toepassing van biologische herbiciden en herbicidemengsels mogelijk. Om drift tegen te gaan, is de nieuwe “R-vernevelaar” uitgerust met een ronde kap van 35 cm en verkrijgbaar in combinatie met de bekende MANKAR Carry and Drive-machines.

 

Over Mantis ULV

Mantis ULV beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en distributie van spuitsystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen.  Als dé specialist in onkruidbestrijding biedt Mantis ULV professionele MANKAR® en BioMant spuitsystemen voor herbiciden, bio-herbiciden en heet water.

Naast machines voor onkruidbestrijding, biedt Mantis ook de MAFEX® ULV spuit-installaties voor gewasbescherming (voor bijv. aardappelen, groenten/fruit en kuilvoer), ROFA-sproeiers voor insectenbestrijding en ontsmetting, alsmede diverse MANTIS ULV ® spuitsystemen en componenten voor de gezondheidszorg en diverse industrieën zoals de beton- en voedingsindustrie.

www.mantis-ulv.com/nl

Over Kraakman BV

Kraakman BV telt 18 vestigingen, ruim 360 medewerkers en is actief in het verkopen, onderhouden en repareren van tuin- en parkmachines alsook agrarische machines. Naast het John Deere dealerschap biedt Kraakman een breed pallet van A-merken binnen de groensector. Eindgebruikers in de groensector kunnen bij Kraakman terecht voor alle oplossingen op het gebied van hun machinepark en werktuigen.

Meer informatie over Kraakman vindt u op www.kraakman.com