ONDERDELEN & WEBSHOPS

KRAAKMAN PARTS

De grootste voorraad onderdelen vindt u in onze John Deere webshop.
• 24/7, 365 DAGEN PER JAAR GEOPEND.
Wij zijn open als u wilt kopen. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.
Toegang tot alle John Deere onderdelencatalogi. U ziet precies wat u bestelt.
• ONMIDDELLIJK PRIJS EN BESCHIKBAARHEID
Kijk of een onderdeel op voorraad is bij Kraakman en wat de prijs is van het onderdeel. Vind snel wat u zoekt met onderdeelnummer, model of trefwoorden. Kies voor normale order of spoedorder.

JOHN DEERE ONDERDELEN ZIJN UNIEK
• GEGARANDEERD ALLES IN ORDE
Elk John Deere onderdeel heeft 6 maanden garantie.
• WAARDE BLIJFT GEHANDHAAFD
Met originele onderdelen is uw machine over het algemeen meer waardevast en betrouwbaarder qua inzet.
• SNELLE LEVERING
Door onze samenwerking met Hellmann kunnen we voor een snelle levering van onderdelen zorgen

TUINMACHINES WEBSHOP

Het grootste aanbod scherp geprijsde tuinmachines vindt u in onze webshop 

Kraakman Tuinmachines is officieel online-dealer van diverse types tuin- en parkmachines. Voor alle toepassingen voor tuin en park, hebben wij voor zowel hoveniers als particulieren alles in huis. Naast de benzine tuinmachines, leveren wij ook de steeds populairder wordende accu- en elektrische tuinmachines. De vraag naar elektrisch tuingereedschap, aangedreven op een accu of bedrading, wordt steeds groter. Ook deze zijn online bij ons te bestellen.

Zoekt u tuingereedschap voor de aanleg en/of voor het onderhoud van uw tuin? Denkt u hierbij aan grasmaaiers, zitmaaiers, bladblazers / bladzuigers, combigereedschap, bosmaaiers, heggenscharen, kettingzagen of hogedrukreinigers? Bezoek onze website, waar u ontdekt dat wij alles leveren wat u zoekt.

TUINGEREEDSCHAP VERGELIJKEN 
Op onze website vindt u alle categorieën en producten. Ook vermelden wij hier tips over de perfecte machine voor het tuinonderhoud. U kunt producten met elkaar vergelijken door uw voorkeur aan te geven en op deze manier kiest u de beste tuinmachine. 

Kraakman Tuinmachines heeft een groot assortiment tuingereedschap en benodigdheden. Wij is officieel online dealer van de bekendste merken. Kraakman Tuinmachines is een onderdeel van Kraakman, een organisatie die niet alleen tuin- en parkmachines levert, maar ook professionele landbouwmachines.

KRAMP ONLINE SERVICE

Heeft u andere onderdelen nodig dan John Deere onderdelen, dan kunt u ook Parts Partner worden via Kramp Online Service.

Via de webshop van Kramp heeft u toegang tot het grootste assortiment technische onderdelen van Europa op het gebied van aandrijftechniek, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, landbouwtechniek, machine- en tractoronderdelen, tuin & park-, bosbouw- en elektrotechniek en hydrauliek. 

Maar ook alledaagse benodigdheden voor bijvoorbeeld op de boerderij of in het veld, zoals een verlengkabel, rubber laarzen of verbruiksmateriaal vindt u in deze onderdelen webshop. 

 UW VOORDELEN
• Toegang tot honderdduizenden artikelen
• Uitgebreide technische informatie
• Eenvoudig 24/7 bestellen via de webshop
• Vandaag vóór 18.30 uur besteld, morgen direct geleverd vanaf Kramp
• Prijs- en voorraadinformatie online beschikbaar

VEILIGHEIDSBLADEN

John Deere

Kramp

Ramm

Stihl

OQvalue

Dow

Henkel

TEROSON_BOND60
TEROSON_BOND_ALL-IN-ONE_PRIMER-NL_nl_NL-274055                                                Henkel_Loctite MR-5922
LOCTITE_222-NL


Kroonoil

Innotec

Orapi

Alco

Americol

Motip

Overig