Wifo Uienplanter Koningsplanter 10 Rijer (NT) #764

VERKOCHT
Merk:Wifo
Type:Koningsplanter 10 Rijer
Sectoren:Uienplanter
SectorenAkkerbouw
  
Garantie1 jaar
Verwachte levertijd3 maanden
Aantal1
EenheidStuk

Omschrijving:
Voor het planten van plantuitjes, knoflook en sjalotten:

Het gepatenteerde doseersysteem staat borg voor een feilloze werking en perfecte dosering, is gemakkelijk te bedienen, eenvoudig in te stellen en heeft een hoge capaciteit: rijsnelheid tot 7 km per uur.
De plantdiepte kan eenvoudig worden ingesteld en daarna volgen de plantvoeten door de in te stellen veerdruk elke oneffenheid in het veld.
De uienplanter is uitgevoerd met plantvoeten opgehangen in een parallelogram, deze
openen de grond, waarna de knolletjes of door een drukrol iets in de grond worden gedrukt hierna wordt door schrapers een klein laagje grond over de knolletjes geschoven of door aanaardschijven die de opzij geschoven grond weer over de geplante knolletjes werpen en een kleine rug vormen.

De uienplanter is leverbaar in verschillende uitvoeringen waarbij de klant zelf de
regelafstand, het aantal regels en de spoorbreedte kan bepalen.
De meest gangbare modellen zijn de 5-rijige uitvoering met een spoorbreedte van 1,5 m, de 6-rijige met een spoorbreedte van 1,8 m en de 15-rijige machine met een spoorbreedte van 4,5 m.
Voor het planten van knoflook prefereert men vaak de 4-rijige machine met een regelafstand van 30 cm en een spoorbreedte van 1,5 m.

Doseermechanisme:

Het gepatenteerde plantsysteem is uniek en geeft een perfecte dosering en verdeling in de rij. Het te planten product wordt door middel van doseerbandjes naar de plantvoeten getransporteerd en het links en rechts van de doseerbandjes vallende product wordt door middel van trilplaten terug naar de toevoer getransporteerd.
De doseerbandjes worden direct door de wielen van de plantmachine aangedreven waardoor de planthoeveelheid onafhankelijk is van de rijsnelheid. De trilplaten voor het retour transport worden door de aftakas van de tractor aangedreven. Door het omleggen van een snaar en of het omwisselen van tandwielen kunnen de doseerbanden op 20 verschillende snelheiden worden ingesteld om de te planten hoeveelheid te kunnen regelen. Voor een extra nauwkeurige afstelling kan (optioneel) een borstelrol boven de doseerbandjes worden gemonteerd die de laagdikte op de bandjes constant houdt.

Uitvoering/opties:
Type 10 Rijer, breedte 3.450mm, hoogte 1.350 mm, lengte 1.850mm, spoorbreedte 3.000mm, rijafstand 25-27,5cm of 25-30cm, bunkerinhoud 1.275 liter, gewicht 800 kg

PRIJS:
Vervallen (excl. BTW)
REFERENTIE:
#764
VERWACHTE LEVERTIJD:
3 maanden
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

John den Engelsman
T: 06-51630350
E: j.dengelsman@kraakman.com

Adres
Vestiging Nieuwe-Tonge
Langeweg 76
3244 BH Nieuwe-Tonge
T: 0187-651540
E: info@kraakman.com

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print