Vredo Doorzaaiers Turf Buddy (HG) #28370

VERKOCHT
Merk:Vredo
Type:Turf Buddy
Sectoren:Doorzaaiers
Sectoren
  
Bouwjaar1753
Verwachte levertijdLanger dan 3 maanden
Aantal1
EenheidStuk
Serienummer3123.036

Omschrijving:
De Vredo Turf Buddy 15 is bedoeld voor het doorzaaien van oppervlaktes waar je met grote machines liever niet aan de slag gaat of simpelweg niet bij komt. Ook is het werktuig geschikt voor het uitvoeren van kleine reparaties op sportvelden en golfbanen.

De Turf Buddy heeft net zoals de grote Vredo-machines een dubbelschijvensysteem. De doorzaaier zaait in vier rijen op een tussenafstand van 35 mm. De 15 cm grote schijven snijden de bodem open, waarna het graszaad op 10 tot 20 mm diepte wordt neergelegd. Een wiel met gazonprofiel drukt de grond aan. Dit wiel drijft tevens via een V-snaar de zaaias aan. Door de snaaraandrijving om te draaien, kun je de dosering in twee standen instellen: 100 of 200 kg per hectare. Met een hendeltje op de duwboom kun je de zaaias activeren. De zaadbak heeft een inhoud van 3 liter. Om ervoor te zorgen dat de doorzaaier in de bus of de opslag niet teveel ruimte inneemt, kun je de duwboom demonteren

PRIJS:
Verkocht (excl. BTW)
REFERENTIE:
#28370
BOUWJAAR:
1753
VERWACHTE LEVERTIJD:
Langer dan 3 maanden
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

Nick Hinneman
T: 06-12867058
E: n.hinneman@kraakman.com

Adres
Vestiging Hillegom
Arnoudstraat 10

2182 DZ Hillegom
T: 0252-211288
E: info@kraakman.com

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.