Vredo Doorzaaiers Single Compact (MM) #30480

WORDT VERWACHT
Merk:Vredo
Type:Single Compact
Sectoren:Doorzaaiers
Sectoren
  
Bouwjaar1753
Verwachte levertijdLanger dan 3 maanden
Aantal1
EenheidStuk
Serienummer3116.13

Omschrijving:
De Single Compact serie is een unieke en veelzijdige doorzaaimachine die breed inzetbaar is. Een allrounder uitgevoerd met een enkele rij dubbele schijven, waarbij de rij-afstand 70 mm is. Dit geeft de machine een perfecte gewicht-werkbreedte verhouding, waardoor hij toepasbaar is bij trekkers met een relatief laag hefvermogen en heeft een aantrekkelijke prijsstelling.

De basis van deze doorzaaier is nog altijd het dubbele schijven principe van Vredo met een traploos instelbare zaaddosering van 3 tot 190 kg/hectare. Dankzij progressief geveerde elementen kan de zaaidiepte ingesteld worden tussen de 0 en 20 mm diepte. Uiteraard is de Single Compact voorzien van een vernieuwde sectie afdraaibak, waarmee de exacte dosering afgestemd kan worden aan de hand van de afdraaitabel aan de binnenzijde van de zaadbak deksel.

PRIJS:
Prijs op aanvraag (excl. BTW)
REFERENTIE:
#30480
BOUWJAAR:
1753
VERWACHTE LEVERTIJD:
Langer dan 3 maanden
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

Eduard van der Zwam
T: 06-10987994
E: e.vdzwam@kraakman.com

Adres
Vestiging Middenmeer
Agriport 127
1775 TA Middenmeer
T: 085-4897630
E: info@kraakman.com

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.