John Deere Track & Trace, JDLink JDLink Ultimate #436

VERKOCHT
Merk:John Deere
Type:JDLink Ultimate
Sectoren:Track & Trace, JDLink
SectorenAkkerbouw
  
Garantie1 jaar
Verwachte levertijd3 tot 4 weken
Aantal1
EenheidStuk

Omschrijving:
Moderne technieken om uw machines veilig te stellen en bedrijfsvoering te optimaliseren.

Met de John Deere JDLink-telematicaoplossingen kunt u al uw machines en toepassingen volgen op afstand uitlezen. Vanaf iedere computer met internet.

JDLink is de telematicaoplossing van John Deere, waarmee machines op afstand kunnen worden bewaakt.

Uitvoering/opties:
JDLink™ Ultimate is de perfecte telematicaoplossing voor de veeleisende gebruiker. uniek en alleen voor John Deere machines. Met dit systeem kunt u precies zien waar uw machine zich bevindt en of deze wel of niet loopt. JDlink Select voorziet in nog veel meer gegevens, zoals start-/stop tijden en dergelijke. U kunt zelf, 24/7 gegevens over uw machine opvragen.

JDLink Ultimate biedt belangrijke informatie over de prestaties van uw machines. Alle alarmen, gele (waarschuwing), rode (motorstop) en informatieve alarmen, worden samen met een korte beschrijving van de alarmcode in het alarmlog verzameld.

Als extra voorzorgsmaatregel kan het JDLink-systeem u en (na na uw toestemming) de John Deere-dealer informeren over de oorzaken van mogelijke uitvaltijd van de machine. Motorstopalarmen worden via een e-mailbericht doorgegeven. U kunt een e-mailverzendlijst opzetten, om te zorgen dat de juiste medewerkers van het probleem op de hoogte worden gebracht. De e-mail kan als SMS naar een mobiele telefoon worden doorgestuurd, indien de telefoon deze functie ondersteunt. De juiste mensen zijn dus altijd op de hoogte.

Het alarmlog helpt de oorzaak en de historie van een technisch probleem vast te stellen. U kunt vervolgens gemakkelijk de benodigde vervangende onderdelen of uit te voeren service selecteren. Deze functie bespaart reparatietijd en voorkomt ernstige storingen en grote reparaties, aangezien gele en rode alarmmeldingen in een vroeg stadium worden verzonden.

Totale pakket, inclusief opbouwen/arbeid, inclusief benodigde kabels en klein materiaal, exclusief data/verbindingsabonnement (€275,-/jaar).

(voor niet John Deere machines, zie JDLink Select)

Inclusie GRATIS John Deere JDLink mobiele App.
De JDLink is de app gratis beschikbaar in de Google Play® Store en in iTunes®!
Er is ook een demo waarmee gebruikers die JDLink nog niet gebruiken, de app en alle toepassingen kunnen uitproberen.
OPMERKING: momenteel zijn niet alle JDLink punten voor ultieme gegevens beschikbaar in de mobiele app.
Apple, iPad, iPhone en iTunes zijn in de V.S. geregistreerde handelsmerken van Apple, Inc. Android en Google Play zijn in de V.S. geregistreerde handelsmerken van Google Inc.

PRIJS:
Vervallen (excl. BTW)
REFERENTIE:
#436
VERWACHTE LEVERTIJD:
3 tot 4 weken
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Wegens onderhoudswerkzaamheden zijn helaas momenteel niet alle machines vindbaar op de Kraakman website. Tijdelijk kunt u op de website www.tractorpool.com terecht voor ons complete aanbod.

Excuus voor het ongemak.