John Deere GPS, (isobus) scherm GreenStar Display 2630 (NT) #296

VERKOCHT
Merk:John Deere
Type:GreenStar Display 2630
Sectoren:GPS, (isobus) scherm
SectorenAkkerbouw
GS:GS3
  
Bouwjaar2014
Garantie1 jaar
Verwachte levertijdGeen levertijd
Aantal1
EenheidStuk
SerienummerPCGU2UD455384
ArtikelnummerBPF10605

Omschrijving:
Meest moderne en geavanceerde GPS-ISObus scherm in de markt. Contact: Hayo Dons +31(0)6-24650601

Uitvoering/opties:
Precisiebesturing
De GreenStar 2630 wordt geleverd met voorgeïnstalleerde Parallel Tracking handbediende, GPS-ondersteunde besturing. Met de configureerbare homepage kunt u in de automatische besturingsmodus werken, terwijl u tegelijkertijd gebruik kunt maken van documentatie, ISOBUS en de prestatiemonitor. Meer functies nodig? Dan kunt u uw systeem simpel opwaarderen met AutoTrac of AutoTrac Universal 200. Of u kunt geavanceerde oplossingen toevoegen, zoals iTEC Pro, Active Implement Guidance en automatische sectiebediening.

Met ISOBUS bediening behoudt u de controle
Profiteer van zorgenvrije ISOBUS werktuigbediening en werkdocumentatie op één enkel display. De gebruiksvriendelijke werktuigaansluiting biedt naadloze plug-&-play met elk ISOBUS werktuig. De GreenStar 2630 is gecertificeerd voor ISOBUS 2010 en is conform met ISO 11783.

Access Manager
Access Manager geeft u een gebruiksvriendelijke blokkeringsfunctie, waarmee plaatsen op het display kunnen worden afgesloten wanneer u niet wilt dat de bestuurder die verandert. Door het definiëren van het toegangsniveau kunt u zeker stellen dat basisinstellingen, zoals A-B lijnen, alleen kunnen worden gewijzigd als u datwilt.

Documentatie en gegevensmanagement
De display-documentatie levert kartering op het scherm in kleuren. Zo kunt u elke werkgang een kleurcode geven op een bewerkingskaart, waardoor u een direct overzicht krijgt van de gemiste plekken en overlappingen. De weergegeven kaart geeft de wijzigingen in doseringen bij het spuiten of strooien. Een legenda definieert elke kleur. En opbrengstkartering wordt ondersteund op de oogstmachines.

Geïntegreerde prestatiemonitor
Het GreenStar 2630 display bespaart u de kosten van een extra prestatiemonitor op compatibele voertuigen. En het geeft u een overzicht van prestatiewaarden* van machines, zoals:
Brandstofverbruik (l/u)
Werksnelheid, productiviteit, motorbelasting
Totale en gemiddelde waarden: oppervlakte, afstand, tijd en stilstandtijd; snelheid en productiviteit

Video functie
Het GreenStar 2630 display wordt geleverd met een video aansluiting. U kunt een camera monteren voor zicht naar achteren en voor de bediening van brede werktuigen. De video kan rechtstreeks op het scherm worden bekeken tijdens het werken met de machine.

PRIJS:
Verkocht (excl. BTW)
REFERENTIE:
#296
BOUWJAAR:
2014
VERWACHTE LEVERTIJD:
Geen levertijd
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

Leen Ampt
T: 06-51405874
E: l.ampt@kraakman.com

Adres
Vestiging Nieuwe-Tonge
Langeweg 76
3244 BH Nieuwe-Tonge
T: 0187-651540
E: info@kraakman.com

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print