John Deere GPS, ATU ATU 200 AutoTrac Universal (NT) #299

VERKOCHT
Merk:John Deere
Type:ATU 200 AutoTrac Universal
Sectoren:GPS, ATU
SectorenAkkerbouw
  
Draaiuren40 uren
GarantieNee
Verwachte levertijdGeen levertijd
Aantal1
EenheidSet
SerienummerPCUT00B322382
ArtikelnummerPF90610

Omschrijving:
De AutoTrac Universal 200 stuurset: één oplossing voor uw hele machinepark

Nu kunt u profiteren van betaalbare, handenvrije, geleide besturing, ongeacht de merken van de machines op uw bedrijf. De John Deere AutoTrac Universal 200 (ATU) stuurset werkt op honderden door John Deere goedgekeurde machines en kan alle niveaus van signaalnauwkeurigheid van de StarFire ontvanger benutten. Het verbetert de prestaties bij het spoor volgen en kan het spoor beter vinden. En het verlaagt de gebruikskosten voor uw maaidorsers, trekkers, spuiten en hakselaars.

Voordelen

Eenvoudig te installeren In minder dan een uur kunt u sturen, zonder uw handen te gebruiken! Wilt u het systeem overzetten op een ander voertuig? Geen probleem. Het slanke ontwerp en de simpele installatie van AutoTrac Universal 200 betekenen ook minder obstructies in de cabine.

Uiterst productief Minder overlap betekent minder rijden over uw percelen, waardoor minder bodemverdichting ontstaat en wordt bespaart op tijd, arbeid en bedrijfsmiddelen. U bewerkt elke dag meer hectares, zelfs onder stoffige omstandigheden of met slecht zicht.

Verlaagt kosten voor bedrijfsmiddelen Minder overlap en onbehandelde plaatsen. De ATU 200 stuurset zet elke centimeter van uw machine aan het werk. U bespaart brandstof, zaad, chemicaliën en kunstmest.

Vermindert fouten Wanneer u vermoeid en gestresst bent kunt u fouten maken. De ATU 200 met eenvoudige drukknopbediening zorgt ervoor dat u onvermoeid verder kunt werken. U voelt zich beter na een lange werkdag.

Betaalt voor zichzelf Ga over op een compleet automatisch stuursysteem voor een lagere investering dan u zou verwachten. Verdeel die investering over meer machines, toepassingen en gebruiksseizoenen. De ATU 200 stuurset betaalt zichzelf binnen enkele maanden terug.

Zit in set: # 1310

Uitvoering/opties:
ATU-stuur
ATU-stuur beugels
Kabelboom
Schakelaars
Bulkhead stekker
Boek + snel ref
Klein mat
Koffertje

PRIJS:
Verkocht (excl. BTW)
REFERENTIE:
#299
VERWACHTE LEVERTIJD:
Geen levertijd
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

John den Engelsman
T: 06-51630350
E: j.dengelsman@kraakman.com

Adres
Vestiging Nieuwe-Tonge
Langeweg 76
3244 BH Nieuwe-Tonge
T: 0187-651540
E: info@kraakman.com

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print