JCB Verreiker 541-70 Ag (NT) #1474

VERKOCHT
Merk:JCB
Type:541-70 Ag
Sectoren:Verreiker
SectorenAkkerbouw , Bouw
  
Maximale vermogen100Pk
GarantieNee
Verwachte levertijdLanger dan 3 maanden
Aantal1
EenheidStuk

Omschrijving:
De JCB 541-70-verreiker is een veel verkochte verreiker in Afrika. De machine is gebaseerd op een speciaal ontwikkeld frame, welk bestand is tegen hoge belastingen en voor een stabiele basis zorgt. Aandrijving vindt plaats door de uiterst efficiënte en robuuste JCB Dieselmax-motor.

De aan de zijkant gemonteerde JCB motor, gecombineerd met JCB assen en transmissie, zorgt voor betrouwbare prestaties van de aandrijflijn met behulp van onderdelen die hun waarde hebben bewezen.

Deze verreiker heeft ook een directe stuurkeuze tussen drie stuurposities voor bedieningsgemak, een krappe draaicirkel en uitstekende manoeuvreerbaarheid.

MANOEUVREERBAARHEID EN PRESTATIES
De JCB 541-70-verreiker is uitzonderlijk manoeuvreerbaar dankzij de combinatie van afzonderlijke hydraulische wielmotoren met vierwielsturing.

De machine is ook uitgerust met de Dieselmax-motor van JCB voor een hoger vermogen en een hogere productiviteit. De motor heeft een vermogen van 100pk en levert vermogen en koppel bij laag toerental, wat betekent dat de motor minder hard moet werken dan bij concurrerende machines. Dit bespaart brandstof en natuurlijk ook geld. Uitgevoerd in Afrika-spec’s is deze motor ook bestand tegen de meest extreme omstandigheden.

Uiteraard zorgen een goede bodemvrijheid en vierwielaandrijving ervoor dat deze verreiker uitstekende prestaties levert in alle omstandigheden en op elk terrein. Voeg daarbij een hydrostatische transmissie voor eenvoudige bediening, oneindige snelheidsvariaties en uitstekende brandstofefficiëntie en u begrijpt dat deze telescopische lader bijzonder veelzijdig en productief is.

Meer productiviteit

Drie stuurposities (tweewiel, vierwiel en zijwaarts)
Uitstekend zicht
De uitschakelknop voor de transmissie brengt het motorvermogen over op de hydrauliek voor snellere cyclustijden
Parallelle lift geeft een uitstekende laadvulling
Het lange chassis biedt stabiliteit

ONDERHOUDSGEMAK EN DUURZAAMHEID
Elke JCB verreiker is ontworpen voor maximale productiviteit. Om dit te bereiken zorgen we ervoor dat onze onderdelen een lange levensduur hebben en dat alle belangrijke onderdelen gemakkelijk toegankelijk zijn indien deze vervangen moeten worden.

Alle controles kunnen bij deze verreiker dus snel, eenvoudig en veilig worden uitgevoerd vanaf grondniveau. De motorkap uit één stuk heeft cilinders met gasveren voor meer gebruiksgemak en veiligheid; de roosterbescherming voor de radiateur en omkeerbare ventilator voorkomt het binnendringen van vuil, de uitklapbare koeleenheid is eenvoudig te reinigen evenals de vlakke vloer met afvoerkanalen en de meeste intervallen tussen onderhoudsbeurten, zoals het smeren van de giek, bedragen maar liefst 500 uur.

Elke JCB telescopische lader heeft een enkelvoudig, volledig gelast chassis voor maximale sterkte en minimaal gewicht. Slangen zijn in de giek geïntegreerd en de lampen klappen weg om deze te beschermen tegen schade. De U-vormige giek met geïntegreerde giekneus en sluitplaat uit één stuk heeft minder verbindingen en drukpunten.

De belangrijkste onderdelen van de verreiker zoals de transmissie worden gedurende duizenden cycli getest en al JCB’s productieprocessen zijn ISO 9001:2008-gecertificeerd.

WERKOMGEVING
De JCB 541-70-verreiker biedt toonaangevend comfort, niet in het minst dankzij zijn ruime cabine met zijdelingse ingang. Het zicht is uitstekend en er zijn stabiele deuren voor ventilatie. Maar daar stopt het niet mee; we investeren in het comfort van machinisten van verreikers omdat dit zich vertaalt naar werkelijke en meetbare verbeteringen in de productiviteit per dag.

Dit houdt in dat de machinist centraal staat. Zo zijn er een volledig instelbare stoel en stuurkolom met luchtvering, een houder voor mobiele telefoons, intelligent geplaatste ventilatieopeningen en ergonomische bedieningsknoppen op de console aan de voorzijde.

De bedieningsknoppen op de JCB 541-70 telescopische lader zijn intelligent gegroepeerd voor instinctief gebruik en de bedieningsknoppen van de hydrauliek en de transmissiestabilisator zijn zo ingedeeld dat ze snel, veilig en precies kunnen worden gebruikt. De lastmomentindicator biedt een progressieve uitlezing van de voorwaartse stabiliteit en bevindt zich op ooghoogte voor eenvoudige controles en maximale veiligheid.

De enige mensen die mogelijk problemen kunnen hebben met de 541-70-verreiker, zijn potentiële dieven en vandalen. Het serienummer is in alle ramen van de verreiker gegraveerd en de machine kan niet worden weggereden dankzij de massaschakelaar.

Uitvoering/opties:
Basis machine, ‘Afrika-uitvoering’.
Enorme prestaties: 4,1 ton – 7 meter
A408 INDUSTRIAL TRACTION: 15.5-2512 PLY, standaard banden
B387 SERVO 1 LEVER 1 AUX T4, joystick bediening
C056 CAB TINTED GLASS INCLUDINGHEATER., standaard kabine
D111 SUSPENSION SEAT: FABRICADJUSTABLE BACKREST WEIGHT, standaard stoel
E405 Q-FIT CARRIAGE 1226MM (4 FT)WIDE, JBC bak aankoppeling
F558 LANGUAGE PACK: BELGIUM, NL-pakket
G126 WORKLIGHTS FRONT & REAR T4, werkverlichting
K466 SUN BLIND: FRONT AND ROOF, zonnescherm

PRIJS:
Vervallen (excl. BTW)
REFERENTIE:
#1474
VERWACHTE LEVERTIJD:
Langer dan 3 maanden
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

John den Engelsman
T: 06-51630350
E: j.dengelsman@kraakman.com

Adres
Vestiging Nieuwe-Tonge
Langeweg 76
3244 BH Nieuwe-Tonge
T: 0187-651540
E: info@kraakman.com

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Wegens onderhoudswerkzaamheden zijn helaas momenteel niet alle machines vindbaar op de Kraakman website. Tijdelijk kunt u op de website www.tractorpool.com terecht voor ons complete aanbod.

Excuus voor het ongemak.