JCB Shovel / Wiellader / Laadschop / Tele-shovel 427 ZX (NT) #1049

VERKOCHT
Merk: JCB
Type: 427 ZX
Sectoren: Shovel / Wiellader / Laadschop / Tele-shovel
Sectoren Bouw , Industrie , Verhuur
   
Maximale vermogen 158Pk
Bouwjaar 2015
Rijsnelheid 40 km/u
Garantie 1 jaar
Verwachte levertijd Langer dan 3 maanden
Aantal 1
Eenheid Stuk
Artikelnummer 427A

Omschrijving:
ALGEMEEN
De JCB 427 is ontworpen om efficiënt en vooral productief te zijn. Deze machine bespaart u dus tijd, geld en nog veel meer. Dankzij het gebruik van de beste onderdelen, een T4i motor zonder AdBlueCummins, zware assen, sterke transmissie en de beste pompen, kunnen we garanderen dat de 427 een lange levensduur heeft. En dankzij 158 pk, 801 Nm en een hydraulische circulatie van 264 l/m biedt deze machine onophoudelijk maximale prestaties. De comfortabel luxe luchtstoel zorgt ervoor dat de machinist comfortabel is en dus productief is. De machine is daarnaast veilig en onderhoudsvriendelijk en met functies zoals Eco-modus en Auto Idle (automatisch stationair draaien), is de JCB 435S bovendien bijzonder brandstofzuinig.

EEN KWALITEITSPROCES
• Dankzij de eindige-elementenmethode en uitgebreide testen van de machine kent de JCB 427 een superieure structurele sterkte en duurzaamheid. Testen in een koelcel garanderen startprestaties tot -20˚C.
• JCB maakt gebruik van uiterst moderne productieprocessen, productie met behulp van robots, precieze verftechnologie en innovatieve assemblagetechnieken om te garanderen dat de JCB 427 aan de allerhoogste kwaliteitsniveaus voldoet.
• Het knikpunt op een JCB 427 is uitgerust met een zwaar uitgevoerd kokerontwerp dat – sterker is dan een enkele plaat met een nok. Voor extra bescherming zijn de stuurcilinders van de 427 hoog geplaatst en worden de leidingen door het knikpunt geleid.
• Een zwaar uitgevoerde centrale pen en een bovenmaatse bus op het knikpunt van de JCB 427 zorgen voor een nog grotere duurzaamheid. Dit geldt eveneens voor de dubbele kegellagers die zowel bestand zijn tegen verticale als horizontale belastingen.
• Het achterste contragewicht en gegoten paneelstijlen beschermen de koeleenheid en de achterzijde van de 427 tegen schade.

COMFORTABEL SUPERIEUR
• Een kantelende en uitschuifbare stuurkolom in de JCB 427 en een uitgebreid aanbod laderbedieningen (meerdere hendels, joystick of joystick met proportionele hulpbediening) betekenen dat de machinist van de 427 altijd comfortabel zit – en daarom productief is.
• Er zit een stijlvol modern, scherm in het dashboard dat de statusdetails, onderhoudsvereisten, bedrijfsinformatie en meer over de machine weergeeft.
• De 427 heeft optionele airconditioning en automatische klimaatregeling om perfecte werktemperaturen te creëren– en biedt bovendien een reeks stoelopties.
• De selecteerbare aanslagen voor de laderarm betekent dat de machinisten beperkingen voor de armhoogte kunnen instellen, net als de functie terug-naar-graafstand en de zweeffunctie voor meer veiligheid en productiviteit.
• Het JCB Smoothride ophangingssysteem beperkt schokbelastingen op de 427 en vermindert zo het knoeien en de krachten op de onderdelen. Het biedt de machinist ook meer comfort.
• Het zicht rondom de JCB 427 is uitstekend dankzij de driedelige, gelaagde voorruit, binnenspiegels, verwarmde buitenspiegels, een optionele achteruitkijkcamera en een aflopende motorkap aan de achterzijde.

RIJ VEILIG
• De optionele achteruitkijkcamera geeft een ongehinderd zicht naar achter op de kleurenmonitor in de cabine van de JCB 427.
• De gebogen trapjes vooraan, die op gelijke afstand zijn geplaatst en goed geplaatste handgrepen hebben, zorgen voor een gemakkelijke en veilige toegang tot de JCB 427.
• De JCB 427 heeft een uitstekend zicht rondom dankzij de binnenspiegels, verwarmde buitenspiegels en motorkapspiegels.
• De gangpaden met optionele antislipplaten en extra handgrepen zorgen ervoor dat machinisten veilig op de JCB 427 kunnen klimmen.
• De cabine van de JCB 427 is op isolatiepunten bevestigd, overeenkomstig ROPS/FOPS-normen en er wordt een lichte overdruk gecreëerd om het binnendringen van stof te voorkomen. U kunt kiezen uit hercirculatiefilters voor verse lucht, koolstof en P3 – HEPA.

EFFICIËNT DOOR ONTWERP
• Standaard voorzien van een soepele en sterke 4-traps powershift versnellingsbak. Optioneel leverbaar, een transmissie met 5 versnellingen (tov de standaard 4)en torque lock-up bereikt de JCB 427 100% efficiëntie in de 2e tot de 5e versnelling voor nog betere prestaties en lager brandstofverbruik. De overbrengingsverhoudingen liggen dichter bij elkaar en zorgen voor een lagere motorsnelheid per versnelling.
• Dankzij de functie voor automatisch stationair draaien keert de motor van de JCB 427 terug naar 700 tpm nadat er gedurende 30 seconden geen activiteit heeft plaatsgevonden. Bovendien beperkt de Eco-modus het toerental tot 1800 tpm voor een lager brandstofverbruik. De productiviteit blijft formidabel.
• Het remmen op basis van de wielsnelheid houdt in dat de remmen van de 427 met dezelfde snelheid draaien als de wielen, om te voorkomen dat er wrijving en hitte wordt gegenereerd en om de brandstofzuinigheid te verbeteren.
• Het JCB 427 Agri-model heeft een optionele versnellingsbak met 6 versnellingen om te zorgen dat versnellingen optimaal op alle toepassingen kunnen worden afgestemd. Deze optie omvat op een torque lock-up tussen de 2e en 6e versnelling.
• De hydraulische koelventilator van de JCB 427 reageert automatisch op de omgevingstemperatuur en past de ventilatorsnelheid aan om koeling te optimaliseren, brandstofverbruik te minimaliseren en minder geluid te produceren.
• Dankzij spoelkleppen zonder belasting in het kleppenblok zakken de laderarmen door de zwaartekracht en niet met hydrauliek, waardoor brandstofverbruik wordt bespaard.

WEINIG ONDERHOUD, LANGE INTERVALLEN
• De breed openende, dubbelvouwende deuren geven gemakkelijke toegang tot het motorgedeelte en de grote, eenzijdige koeleenheid van de JCB 427. Dagelijkse controles en smeerpunten zijn toegankelijk vanaf grondniveau.
• Een elektronisch controlesysteem controleert de toestand van de machine en geeft realtime waarschuwingen. Dit biedt veiligheid voor zowel de machine als de bestuurder.
• Dankzij het gebruik van de beste onderdelen zoals de Cummins-motor, ZF-assen en ZF-transmissie, Rexroth-pompen en Parker-kleppenblokken, heeft de JCB 427 een lange levensduur.
• De volledig hydraulische remmen met dubbel circuit en natte schijfremmen zijn vrijwel onderhoudsvrij gedurende de volledige levensduur van de 427.
• Dankzij de gegroepeerde testpoorten kunt u de remmen, besturing en het hydraulische systeem gemakkelijk controleren op een JCB 427.

PRODUCTIEVE PRESTATIES
• De QSB 6,7 liter-motor van de JCB 427 voldoet aan T4i/Fase 3b en levert het vermogen en koppel, – 158 pk en 801 Nm respectievelijk – bij lage toerentallen voor een uitstekende respons en optimale efficiëntie. Deze motor vereist geen SCR of DPF-nabehandeling en is eenvoudiger te onderhouden.
• De 427 is uitgerust met een turbo met variabele geometrie die een hoger vermogen levert bij een lager toerental, wat leidt tot snellere cyclustijden en een hogere trekkracht.
• De optionele snelwissel van JCB is compatibel met tal van afzonderlijk verkrijgbare uitrustingsstukken en zorgt ervoor dat wissels snel en efficiënt verlopen. U kunt ook kiezen uit een groot aantal asopties om de JCB 427 aan te passen aan elke toepassing.
• Een krachtige pomp met twee zuigers met variabel volume laat de 427 een enorme 264 l/min circuleren voor snelle cyclustijden en uitstekende multifunctionele capaciteiten.
• Kies de perfecte JCB 427 laderarm voor uw toepassing: Koppeling met Z-stang (ZX) voor toepassingen waar hoge opbreekkrachten zijn vereist; Hoog koppel (HT – Hight Torque) voor parallel heffen en gebruik van meerdere uitrustingsstukken; of HT hoog hefvermogen voor toepassingen waar hoger moet worden geladen.
• Het innovatieve elektronisch beheersysteem van JCB bedient de ontkoppelfunctie voor een efficiënte en productieve laderbediening. De transmissieoptie met 5 versnellingen met lock-up koppelomvormer levert betere prestaties bij het versnellen, omhoog rijden en rijden op de weg.

Let Op: plaatje dient als voorbeeld, kan iets afwijken van omschreven samenstelling, maar komt in grote lijnen wel overeen.

Uitvoering/opties:
Motor:
6-cylinder QSB 6,7liter Turbo zonder AdBlue
Tier 4i (IIIB)
Vermogen: 158pk
Koppel: 801Nm

Versnellingsbak:
4-traps powerschift automaat met koppelomvormer

Laadframe:
Z-type
Hefhoogte: 3,58m
Kiphogte: 2,55m
Afstand achterkant laadbak voorkant voorwielen: 1,05m
Hoogte: 3,68m (afhankelijk van banden)
Bedrijfsgewicht: 14ton

*Banden, industrie-profiel (JCB EARTHMOVER 20.5 R25: L3RADIAL)
*Kabine, met rolbeveiliging (CAB: STANDARD ROPS/FOPSCERTIFIED CAB)
*Kabine, met verwarming, airco en automatische climaatregeling (HEATING: AUTOMATICTEMPERATURE CONTROL – CLIMATECON)
*Voor en achter assen, zware uitvoring met diff. (AUTOMATIC DIFFERENTIAL LOCKINGULTRA HEAVY DUTY AXL)
*Hydralische ventielen, 4-stuks. 1 voor hoog/laag, 1 voor kippen, 1 extra functie (HYDRAULICS: 4 SPOOL, STANDARDJOYSTICK CONTROL WITH)
*NL-uitvoering machine (LANGUAGE PACK: BELGIUMC/W WHITE DIESEL)
*Aankoppeling origineel JCB oa. geschikt voor Ljungby en Volvo (HYDRAULIC QUICKHITCH WITH PINISOLATOR VALVE – IN-C)
*Nummerplaat voorbereiding (OPTIONS: NUMBER PLATE KIT (WITH LIGHTS ))
*zwaailamp (FOLDING BEACON)
*werkverlichting, 3x dakrand voor + 2x dakrand achter + 2x motorkap achter (ADDITIONAL WORKLIGHTS: 2FRONT, 2 REAR ( BODYWORKMO)
*Luxe luchtstoel (ACTIMO XXL SEAT)
*Volledige spatborden, voor en achter (20.5 WIDTH FULL FENDERSFENDER EXTENSIONS)
*automatische omkeer-ven (AUTOMATIC REVERSING FAN)
*automatiche giekvering (OPTIONS: SMOOTH RIDE LOADSUSPENSION SYSTEM )
*veligheidssteun voor hefarmen (LIFT RAM SAFETY STRUT)

Deze machine is voorzien ook voorzien van:
*transport en afleverkosten
*kettingbak onder rechter trap
*standaard jcb kruishendelbediening tbv ventielen
*gasolievulpomp
*stroomstekker voor tbv stenenklem

PRIJS:
Vervallen (excl. BTW)
REFERENTIE:
#1049
BOUWJAAR:
2015
RIJSNELHEID:
40 km/u
VERWACHTE LEVERTIJD:
Langer dan 3 maanden
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

John den Engelsman
T: 06-51630350
E: j.dengelsman@kraakman.com

Adres
Vestiging Nieuwe-Tonge
Langeweg 76
3244 BH Nieuwe-Tonge
T: 0187-651540
E: info@kraakman.com

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print