JCB Shovel / Wiellader / Laadschop / Tele-shovel 411 HT SHL #847

VERKOCHT
Merk: JCB
Type: 411 HT SHL
Sectoren: Shovel / Wiellader / Laadschop / Tele-shovel
Sectoren
   
Maximale vermogen 108Pk
Rijsnelheid 39 km/u
Garantie 5 jaar
Verwachte levertijd 3 maanden
Aantal 1
Eenheid Stuk
Artikelnummer 411B

Omschrijving:
9 tons shovel

De 411 is de kleinste in onze serie DIESELMAX-aangedreven wiellader-shovels en biedt toch indrukwekkende materiaalverwerkingscapaciteiten.

De DIESELMAX-motor van 4,4 liter levert een vermogen van 100 pk (74,2 kW) en een koppel van 425 Nm bij een laag toerental voor optimale brandstofzuinigheid. Deze motor is gekoppeld aan een transmissie met vier versnellingen met koppelomvormer en vierwielaandrijving. Deze machine is dus ideaal voor algemene laadwerkzaamheden.

De 411 heeft dubbele pompen voor een hefvermogen van 2,65 ton tot een hoogte van 3,25 m.

TOONAANGEVEND COMFORT
Elke JCB wiellader-shovel is ontworpen voor ultiem comfort en bedieningsgemak.

De toegang tot de cabine is eenvoudig via grote treden, goed geplaatste handgrepen en een breed openende deur. Binnenin de cabine is er een laag geluidsniveau, een volledig verstelbare en geveerde stoel, verstelbare stuurkolom, ruitenwisser op de voorruit met twee standen en intervalstand, achterruitverwarming, verwarming/ontwaseming met drie standen en geïntegreerde airconditioning, en nog veel meer.

De ergonomisch geplaatste bedieningsknoppen zijn gemakkelijk te gebruiken en alle schakelaars en bedieningsknoppen bevinden zich comfortabel binnen handbereik. Een servobediende joystick met enkele hendel zorgt voor nauwkeurige controle over de belangrijkste hydraulische functies, terwijl u met de kick-out van de lader en bak een geselecteerde laadhoogte en terugkeer naar graafhoek kunt programmeren, zodat de armen op volle snelheid omhoog en omlaag kunnen worden gezet. JCB Electronic Management System maakt het geheel af met een eenvoudig te interpreteren scherm die de machinist alle essentiële informatie over de machine biedt.

LANGE LEVENSDUUR
Wanneer u een wiellader koopt, moet u zeker zijn dat deze eenvoudig te onderhouden is, betrouwbaar is en een lange levensduur heeft. U moet ook weten dat u een goed rendement uit uw investering haalt.

Het goede nieuws is dat de zware constructie van JCB ertoe leidt dat de machines uiterst duurzaam zijn en dat alle hydraulische cilinders bij ons worden gemaakt volgens onze eigen normen.

De pinnen van de laderarmen zijn speciaal behandeld voor een grotere slijtvastheid. De smering verloopt door de pen voor efficiënte smering en de pennen zijn afgedicht om te voorkomen dat stof binnendringt in de dragende oppervlakken. De servicetoegang, tot slot, is uitstekend en de smeerintervallen bedragen 100 uur om de uitvaltijd te minimaliseren.

Dit leidt ertoe dat onze machines erg gewild zijn, wat een hoge restwaarde betekent.

Uitvoering/opties:
MICHELIN XHA 15.5 X 25WITH FENDERS TO SUIT
FULL CAB:, SLIDING / TINTEDGLASS, FABRIC SUSPENSIO
FULL CLIMATE CONTROL
LSD AXLES, AUTO TRANSMISSION
STANDARD HEIGHT ARMS, 3 SPOOLSTANDARD CONTROLS, NO
LANGUAGE PACK: BELGIAN
INDUSTRIAL QHITCH, 3 SPOOLHYDRAULICS, WITH PIN ISO
NUMBER PLATE LIGHTING KIT
FOLDING BEACON
ROLLER BLIND – FRONT SCREEN
FIRE EXTINGUISHER
GRAMMER ACTIMO XXL SEAT
LED WORKLIGHTS – 2 FRONT & 2REAR
BELLY GUARDS

PRIJS:
Vervallen (excl. BTW)
REFERENTIE:
#847
RIJSNELHEID:
39 km/u
VERWACHTE LEVERTIJD:
3 maanden
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print