JCB Kniklader / Minishovel 403 (NT) #838

VERKOCHT
Merk:JCB
Type:403
Sectoren:Kniklader / Minishovel
SectorenBouw , Fruitteelt , Groenvoorziening , Industrie , Particulier , Sport en recreatie , Recycling , Tuinbouw , Veeteelt , Verhuur
  
Maximale vermogen38Pk
Draaiuren25 uren
Bouwjaar2015
Rijsnelheid15 km/u
Garantie1 jaar
Verwachte levertijdGeen levertijd
Aantal1
EenheidStuk
SerienummerJCB00403P02366695
Artikelnummer403A

Omschrijving:
ALGEMEEN
Als u een kleine, compacte en manoeuvreerbare wiellader zoekt, hoeft u niet verder te zoeken dan de compacte JCB 403 van 2 ton. Dit is de eerste JCB in de categorie compacte wiellader-shovels met een vermogen van minder dan 50 pk. En zoals u kunt verwachten van een JCB machine, hebben we de lat hoog gelegd.
De machine is perfect voor het binnenrijden van stallen en andere krappe ruimten en dankzij de hydrostatische transmissie is de 403 wiellader-shovel door iedereen gemakkelijk te bedienen.
De motor is een pittige 1,7 liter Kohler-motor met een vermogen van 37 pk (28 kW) en een koppel van 106 Nm. De individuele wielmotoren zorgen voor een uitstekende bodemvrijheid en bovendien is de kwetsbare cardanas overbodig.
Betrouwbaarheid, duurzaamheid en weinig onderhoud maken van de 403-wiellader een uitstekende investering.

PRESTATIES
De JCB 403 compacte wiellader is manoeuvreerbaar en heeft een hoge topsnelheid van 15 km/u (9,3 mph). De shovel heeft een inhoud van 0,3 m3 en de storthoogte van 2180 mm zorgt dat ladingen snel worden verplaatst. Bovendien kan de 403 zonder problemen in en uit kleine ruimten rijden.
De machine is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en is ideaal voor toepassingen in landbouw, tuinbouw, handel en tuincentra. Dankzij de hydrostatische aandrijving krijgt iedereen deze compacte binnen de kortste keren onder controle.

HANTEERBAARHEID
Met de individuele hydraulische motoren op elk wiel zijn er geen cardanassen nodig, zodat de 403 compacte wiellader u een uitstekende bodemvrijheid geeft, met daarnaast bescherming tegen het vasthaken van bindtouw, metalen banden of stro.
Bovendien is de 403 compacte shovel betrouwbaar, duurzaam, zuinig en onderhoudsarm. Dit vertaalt zich in een hoge herverkoopwaarde.

VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN
Met name de mogelijkheid om met deze machine te werken onder de rand van kippenstallen en zelfs in de kleinste veestallen en gebouwen op de boerderij, kan doorslaggevend zijn voor gebruik in de landbouw.
De manoeuvreerbaarheid en sterkte van de 403 compacte wiellader-shovel in zware omstandigheden zal dan weer in de smaak vallen bij gebruikers op de verhuurmarkt en in de bouwindustrie.
Zelfs toepassingen in de tuinbouw en grondwerkzaamheden zijn geen probleem voor de 403.
Voeg daaraan toe een grote keuze in uitrustingsstukken en u hebt een zeer veelzijdige compacte wiellader waar u op kunt bouwen.
Compact kniklader, korte draaicirkel, 1,25t hefvermogen , hydraustaat, sperr diff, brede banden.

Uitvoering/opties:
Uitvoering: 2 ton eigengewicht, 1,25ton hefvermogen, JCB Kohler 3cyl diesel, hydraustaat met Sperdifferentieel, Brede agri-banden 750/65 R26, Brede spatborden en Werkverlichting. Voorzien van Extra hydrauliek voor. Machine is standaard zonder bak, keuze uit diverse werktuigen zoals grondbak, palletvoreken ed.
http://www.sthmachines.nl/producten#page=1&merkid%5B%5D=32&verkocht=1

OPTIES
• Grondbak
• (Lange laderarmen)
• Luifel
• Wegverlichting

PRIJS:
Verkocht (excl. BTW)
REFERENTIE:
#838
BOUWJAAR:
2015
RIJSNELHEID:
15 km/u
VERWACHTE LEVERTIJD:
Geen levertijd
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

John den Engelsman
T: 06-51630350
E: j.dengelsman@kraakman.com

Adres
Vestiging Nieuwe-Tonge
Langeweg 76
3244 BH Nieuwe-Tonge
T: 0187-651540
E: info@kraakman.com

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print