AS Overige AS 50 e Weedhex (HA) #25122

DIRECT LEVERBAAR
Merk: AS
Type: AS 50 e Weedhex
Sectoren: Overige
Sectoren Akkerbouw , Biologisch , Bloemen , Bouw , Fruitteelt , Groenvoorziening , Industrie , Particulier , Recycling , Sport en recreatie , Transport , Tuinbouw , Veeteelt
   
Bouwjaar 2022
Verwachte levertijd Geen levertijd
Aantal 1
Eenheid Stuk

Omschrijving:
Mechanische accu gevoede onkruidverwijderaar
voor oppervlakken en randen
Onkruid is er helaas altijd in het seizoen: stoepranden, parkeerplaatsen of sportvelden moeten meerdere keren per jaar van de ongewenste begroeiing worden ontdaan. Niet voor niets is het gebruik van bestrijdingsmiddelen streng gereguleerd, alleen op bepaalde gebieden toegestaan ​​en – let op – eigenlijk niet nodig. Een slim, milieuvriendelijk alternatief voor de chemieclub is het puur mechanisch onkruid verwijderen met de onkruidverwijderaar AS 50 E-WeedHex.

Onkruid verwijderen met professionele AS-Motor Electric drive
De AS 50 E-WeedHex verwijdert wilde aangroei met zijn gepatenteerde pendelborstelsysteem waar zwaar materieel niet kan worden gebruikt. Zo reinigt de onkruidverwijderaar perfect langs stoepranden, muren, voegen en tussen stenen. Net zo moeiteloos zorgt het voor netheid op parkeerplaatsen en terrassen met gras- of botstenen. Het reinigt ook betrouwbaar harde oppervlakken of asputten. De werksnelheid kan worden aangepast aan de ondergrond of de bodemgesteldheid. De opvangzak elimineert de noodzaak van vermoeiend vegen.

Zacht voor oppervlakken en efficiënt in prestaties
De AS 50 WeedHex werkt zacht en gelijkmatig dankzij de centrifugaal gestuurde borstelaandrukkracht. Met een werkbreedte van 50 cm ligt de maximale oppervlaktecapaciteit rond de 1.000 vierkante meter per uur. De opvangzak van 25 liter vangt veilig verwijderd onkruid op. Het verwijderen en verzamelen van onkruid wordt dus automatisch in één stap uitgevoerd. De AS 50 E-WeedHex behaalt de beste resultaten op vlakke verhardingen, grasklinkers en langs randen en stoepranden. Het is niet geschikt voor het reinigen van minerale oppervlakken en oneffen verhardingen. Zijn dubbele steenvanger (DPLF-gecertificeerd) houdt rondvliegende stenen of grotere plantendelen veilig op afstand, ook tijdens manoeuvres. Het zorgt ook voor een zeer stille werking. Door de compacte transportafmetingen is de AS 50 E-WeedHex gemakkelijk te vervoeren.

ELEKTRISCH ECOSYSTEEM
Breid uw toepassingsmogelijkheden in alle richtingen uit met een uitgebreid ECOSYSTEEM. De AS-Motor Electric accu’s zijn compatibel met alle professionele handgereedschappen van EGO Powertools.
De machine word geleverd zonder accu’s en lader.
Mocht u deze nog niet hebben denk er dan aan deze mee te bestellen.

PRIJS:
€ 3.595,00 (excl. BTW)
REFERENTIE:
#25122
BOUWJAAR:
2022
VERWACHTE LEVERTIJD:
Geen levertijd
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

Rutger Hinderks
T: 06-82316740
E: r.hinderks@kraakman.com

Adres
Vestiging Haelen
De Giesel 24
6081 PH Haelen
T: 0475-593100
E: info@kraakman.com

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print