AS Motor Trim, Surrounds & Roughzitmaaiers AS (HA) #29502

VERKOCHT
Merk:AS Motor
Type:AS
Sectoren:Trim, Surrounds & Roughzitmaaiers
Sectoren
  
Bouwjaar1753
Rijsnelheid4 km/u
Verwachte levertijdLanger dan 3 maanden
Aantal1
EenheidStuk
Serienummer033023080001

Omschrijving:
Moderne Ruwterreinmaaier met krachtige motor

Maaien en mulchen in één stap. Uitgerust met een kruismessysteem en aangedreven door een Briggs & Stratton-motor met maximaal 5,5 pk, snijdt en versnippert de AS 63 4T B&S zelfs hoge groei gemakkelijk. Een aparte motor- en messenas beschermen de motor bij onzichtbare obstakels. De variabele aandrijving maakt snelheden van 2,0–4,0 km/u mogelijk. Werksnelheden tot 2.300 m² per uur zijn mogelijk dankzij een krachtige Briggs & Stratton-motor, variabele aandrijving en een maaibreedte van 61 cm. De AS 63 4T B&S maait gemakkelijk gras tot 90 cm hoog. Dankzij de aandrijfreductietransmissie met een overbrengingsverhouding van 1:13,44 kan de AS 63 4T B&S autonoom remmen bij afdalingen. De machine versnelt niet als u bergafwaarts rijdt, hoe steil de helling ook is. De AS 63 4T B&S heeft een permanent vergrendeld sperdifferentieel tijdens het rijden, wat de tractie en veiligheid op hellingen vergroot.

Handige, veilige en eenvoudige bediening

De AS 63 4T B&S werkt met bedieningshendels die de parkeerrem, de tractieaandrijving, het sperdifferentieel en de meskoppeling activeren. De automatische parkeerrem is een extra veiligheidsaspect. Wanneer de rijhendel wordt losgelaten, wordt de parkeerrem automatisch ingeschakeld en stopt de AS 63 4T B&S, zowel op een helling als op een vlakke ondergrond. Voor een gemakkelijke bediening is de maaier uitgerust met een V-stuur dat zonder gereedschap zijdelings en in hoogte verstelbaar is. Trillingsdemping “VibrationProtect” reduceert hand-armtrillingen tot een minimum.

PRIJS:
Verkocht (excl. BTW)
REFERENTIE:
#29502
BOUWJAAR:
1753
RIJSNELHEID:
4 km/u
VERWACHTE LEVERTIJD:
Langer dan 3 maanden
CONTACT

Heeft u vragen over dit product of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met:

Rutger Hinderks
T: 06-82316740
E: r.hinderks@kraakman.com

Adres
Vestiging Haelen
De Giesel 24
6081 PH Haelen
T: 0475-593100
E: info@kraakman.com

Delen
Twitter
Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp
Print

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.