De nieuwste innovaties van John Deere zijn ontworpen om de landbouwproductiviteit te maximaliseren en boeren te helpen hun oogsten efficiënter en effectiever te verwerken. De nieuwe T5 en T6 maaidorsers zijn uitgerust met innovatieve technologieën die zorgen voor een nog betere prestatie in het veld.

Nieuwe John Deere T5 en T6 combines

Verbeterd comfort en gebruikersgemak

Er zijn acht nieuwe modellen gepubliceerd. De John Deere T5 & T6 maaidorsers zijn voorzien van een stille, ruime cabine met luxe stoelopties en panoramisch uitzicht, vergelijkbaar met de X-serie van John Deere. Geniet van de modernste digitale werkruimte met hoge resolutie, inclusief ActiveSeatTM II, ledverlichting, een nieuw hoekstijldisplay en een elektronische stofdichte deur. De stille ergonomische cabine met verbeterde zichtbaarheid zorgt ervoor dat operators langer en met minder vermoeidheid kunnen werken. De CommandPROTMjoystick biedt daarnaast intuïtieve en persoonlijke bediening van alle belangrijke maaidorserfuncties. 

Om de bestuurderservaring nog verder te verbeteren, heeft John Deere zijn ultramoderne Precision Ag Technology geïntegreerd, met de StarFireTM 7500-ontvanger, G5Plus CommandCenter™-display, JDLinkTM-connectiviteit voor operationele efficiëntie en eenvoudig gegevensbeheer.

Een greep uit de beschikbare modellen

T-serie John Deere

T6 800

 • 466 pk (343 kW) max. vermogen (ECE R120)
 • Graantank van 13.500 l
 • Lossnelheid 150 l/s
T-serie John Deere

T6 700

 • 421 pk (310 kW) max. vermogen (ECE R120)
 • Graantank van 13.500 l
 • Lossnelheid 150 l/s
T-serie John Deere

T5 600

 • 387 pk (285 kW) max. vermogen (ECE R120)
 • Graantank van 11.500 l
 • Lossnelheid 150 l/s
T-serie John Deere

T5 500

 • 348 pk (256 kW) max. vermogen (ECE R120)
 • Graantank van 10.000 l
 • Lossnelheid 125 l/s

Hoogwaardige machines

De nieuwe John Deere T5 en T6 maaidorsers worden geleverd met een indrukwekkend scala aan motorvermogen. Van 305 pk (max. vermogen) 6,8-liter motor in de T5 400 tot 348 pk in de T5 500 met vijf schudders en een indrukwekkend vermogen van 466 pk in de T6 800 met zes schudders. Alle modellen met de JD9X-motor bieden intelligente motortoerentalregeling. Dat verbetert het brandstofverbruik door het motortoerental te verlagen tijdens het rijden op de weg en wanneer de machine stilstaat bij kruispunten of stoplichten. Alle motorvarianten voldoen aan de strenge fase V-emissienormen.

Het opvoerkanaal elimineert beperking van de gewasstroom over de hele maaidorser. Samen met het grote dors- en scheidingsoppervlak levert dit uitstekende oogstprestaties op. De maaidorsers worden ook geleverd met nieuwe opties voor graanverwerking, zoals nieuwe graantankopties tot 13.500 l voor de T6 en 11.500 l voor de T5. Bovendien kunnen bestuurders profiteren van de verstelbare lospijp, waardoor meer controle over het lossen mogelijk is. De lossnelheid bij topprestatie bedraagt tot 150 l/sec, waardoor een snelle lossing van 10 ton graan in slechts 90 seconden mogelijk is. 

Precisie in oogsten

De innovatieve maaidorsers zijn uitgerust met de John Deere Precision Ag Technology, waaronder de StarFireTM 7500 geïntegreerde ontvanger en het G5Plus CommandCenterTM-display. Het G5Plus CommandCenterTM biedt operators een groot, high-definition 12,8-inch display met intuïtieve menufuncties, voor ultieme controle en zicht tijdens het oogsten. Met Machine Synchronisatie kan de bestuurder van de maaidorser de snelheid, richting en positie van de tractor regelen, waardoor nauwkeurig lossen zonder verspilling en zelfs het vullen van de aanhanger onderweg mogelijk wordt. Graandetectietechnologie met HarvestLab biedt real-time metingen van vocht, eiwit en zetmeel, bijvoorbeeld in tarwe, waardoor de scheiding van graan met een hogere waarde en een hoger eiwitgehalte wordt vergemakkelijkt, zelfs tijdens de oogst.

Ondersteuning nodig?

Bij ons kun je rekenen op deskundig advies en hoogwaardige service om ervoor te zorgen dat jouw machines altijd optimaal presteren.

Wil je meer informatie over de nieuwe T5 & T6 serie?