LEERWERKTRAJECT - BBL

Kraakman is John Deere dealer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en een stuk van Gelderland. Vanuit 18 vestigingen onderhouden en verkopen wij John Deere machines en andere A-merken; zoals Volvo Construction Equipment, Kramer, Still heftrucks en Stihl tuinmachines.

Wij bieden een volledig productgamma voor de land- en tuinbouw. Van tractoren tot hakselaars, van grasmaaimachines tot aardappelrooimachines en van opraapwagens tot spuiten; voor elke klus hebben wij de juiste machine. Veehouders, akkerbouwers, bollentelers, hoveniers en loonwerkers vormen slechts een kleine greep uit ons klantenbestand. Wij zijn een full service dealer voor zowel de zakelijke als de particuliere klant.

Op technisch vlak word je dan ook breed opgeleid: ons werk bestaat uit service, diagnose en reparatie
op hydraulisch, motorisch en elektrotechnisch gebied. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in precisielandbouw,
denk hierbij aan GPS besturingen.

BOL -stage

LEERWERKTRAJECT -BBL 

Op alle vestigingen van Kraakman is het mogelijk om een leerwerktraject te volgen op niveau 2, 3 en 4. Je wordt allround opgeleid en leert bij ons alle kneepjes van het vak.

Beginnen doen we bij de basis; samen met een collega voer je onderhoud uit aan onze machines. Naarmate je de basis onder de knie hebt, worden de werkzaamheden uitgebreid. Tijdens jouw traject ontpop jij je dus (onder goede begeleiding) tot een allround monteur Wij bieden jou een prima salaris (ook jouw schooldag wordt doorbetaald), goede begeleiding en functiegerichte opleidingen.

Interesse?
Neem dan contact op met Personeelszaken op telefoonnummer 072-5023194, via e-mail: werkenbij@kraakman.com of solliciteer direct.