John Deere presenteert de nieuwe 6M-serie! De nieuwe reeks tractoren is speciaal ontworpen om aan de eisen van moderne landbouw te voldoen en bestaat uit 17 nieuwe modellen. De machines variëren van 105 tot zelfs 275 pk en zijn opgebouwd in vijf verschillende framelengtes, die gelijk zijn aan de eerdere 6M-serie.

De John Deere uitstraling

De nieuwe 6M-serie heeft een geüpdatet uitstraling. Dat betekent dat hij veel in zijn uiterlijk heeft overgenomen van de 6R-serie. Alle modellen zijn uitgerust met 20 pk meer. Optioneel zijn onder andere grotere banden, een grotere hydraulische pomp, AutoPowr en een snelheid van 50km/u. De nieuwe 6M 155 is daarmee 5% sneller in transport maar is een stuk zuiniger en kost dus minder brandstof per jaar.

Previous slide
Next slide

Precision Ag met John Deere

Ook met de nieuwe 6M-modellen is precisie landbouw mogelijk. De nieuwe trekkers kunnen optioneel worden voorzien van G5 schermen en bieden de mogelijkheid voor de AMS-producten van John Deere.

Meer lezen over Precision Ag?

Ondersteuning nodig?

Bij ons kun je rekenen op deskundig advies en hoogwaardige service om ervoor te zorgen dat jouw machines altijd optimaal presteren.

Wil je meer informatie over de nieuwe John Deere 6M-serie?

Wegens onderhoudswerkzaamheden zijn helaas momenteel niet alle machines vindbaar op de Kraakman website. Tijdelijk kunt u op de website www.tractorpool.com terecht voor ons complete aanbod.

Excuus voor het ongemak.