Kraakman BV benoemd tot Zamboni dealer in de Benelux

ZAMBONI KIEST KRAAKMAN B.V. ALS OFFICIELË DISTRIBUTEUR IN DE BENELUX

PARAMOUNT, CALIFORNIË – De Zamboni Company is trots om de samenwerking met Kraakman B.V. uit Nederland aan te kondigen. Kraakman zal Zamboni als ‘Authorized Distributor’ gaan vertegenwoordigen voor verkoop, onderdelen en service in de Benelux.

Kraakman B.V. vertegenwoordigd een breed machineaanbod, waaronder John Deere, Stihl, Honda, Volvo en Giant en vele andere toonaangevende merken. Met 18 vestigingen in Nederland is Kraakman goed voorbereid om Zamboni ijsbaanmachines en toebehoren te verkopen, onderhouden en ondersteunen. Fons Kellendonk (Groep Sales Manager Tuin- en Parkmachines): “Ons team bezoekt reeds de ijsbanen en schaatsfaciliteiten en zij worden goed ontvangen. Met getrainde servicemonteurs en benodigde onderdelen op voorraad ondersteunen zij de behoeften in het gebied. We kijken er dan ook naar uit om verder kennis te maken met huidige alsook toekomstige Zamboni klanten.

Zamboni Europe, gevestigd in het Zweedse Österfärnebo, is het hoofdkwartier om Kraakman te ondersteunen bij de vragen uit de markt. “Ons team werkt nauw samen met Kraakman sinds het begin van de samenwerking en we zijn onder de indruk van hun toewijding om snelle service en hoogwaardige kwaliteit te leveren. Ze hebben bewonderenswaardige technische vaardigheden en begrijpen onze producten.” Aldus Jörgen Åström, directeur van Zamboni Europa.

Met een historie van meer dan 70 jaar, de Zamboni Company volgt het gedachtegoed van hun grondlegger door continu te blijven innoveren en de ijssport te steunen. Als leider op het gebied van ijsoppervlakte herstel, blijft Zamboni de onbetwiste keuze voor ijsbaanmeesters over de hele wereld.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Kraakman Hillegom
Arnoudstraat 10
2182 DZ Hillegom
T: 0252-211 288
E: info@kraakman.com

Zamboni Company
info@zamboni.com