Kraakman BV verwerft Fliegl dealerschap in Zuid-oost Nederland.

Kraakman BV verwerft Fliegl dealerschap in Zuid-oost Nederland.
Met ingang van 1 Januari 2021 mag Kraakman BV in Zuid-oost Nederland zich officieel Fliegl dealer noemen. Het ambitieuze bedrijf met o.a. vestigingen in Brabant, Limburg en Gelderland heeft na verschillende besprekingen met Fliegl importeur Ludo Pauwels bvba de knoop doorgehakt. Kraakman BV zal zich de komende jaren gaan focussen op de verkoop van Fliegl.

Fliegl timmert de laatste jaren flink aan de weg in de Nederland. Waar tot 5 á 10 jaar geleden de focus minder op Nederland lag, heeft dat nu een interessant wending gekregen. Er zijn de afgelopen jaren flink wat Fliegl machines verkocht door heel Nederland. Nadat Ludo Pauwels bvba importeur is geworden van Fliegl in de Benelux is er een vaste verkoper voor Nederland aangesteld. Na enkele jaren marktonderzoek, nieuwe contacten creëren en Fliegl machines geleverd te hebben is nu de tijd aangebroken om met vaste dealers samen te gaan werken. Kraakman BV is daarmee dus ook de eerste Officiële dealer van Fliegl.

De afgelopen jaren zijn er regelmatig Fliegl producten uitgeleverd via het toenmalige Staadegaard. Tot voorkort waren er naast een positieve samenwerking geen concrete afspraken over de manier van verkoop en de leveringen. Binnen het overgenomen Staadegaard door Kraakman BV is een van de nieuwe doelstellingen een doelgericht en daadkrachtig beleid. Mede hierom is ook Fliegl officieel toegevoegd aan productenpakket.

Deze samenwerking heeft voor beide partijen voordelen. Kraakman kan haar leveringsprogramma uitbreiden met o.a. afschuifwagens, gronddumpers, meststrooiers, kiepers, balenwagens, overlaadwagens en een breed pakket aan aanbouwdelen. Dit sluit goed aan bij de doelgroep die Kraakman BV bedient in haar gebied. Fliegl Benelux/Ludo Pauwels bvba heeft met deze samenwerking een professionele partner gevonden met een goede service en met veel kennis van de lokale markt.

Vanaf medio 2021 zullen er diverse Fliegl aanbouw werktuigen en ook een Fliegl afschuifwagen ASW 281 Taurus te zien zijn bij Kraakman BV.
Neem voor meer informatie en/of demo mogelijkheden contact met ons op.
Ludo Pauwels bvba / www.ludopauwelsbvba.be / Jan Meerkerk 06-30702918
Kraakman BV / www.kraakman.com / Willem van der Zwaan 06-46051748