Kraakman breidt Avant-dealerschap uit naar Noord-Brabant en Noord-Limburg

Datum: 8-5-2024

Kraakman, toonaangevende dealer van landbouw- en tuin & parkmachines, is verheugd de uitbreiding van het Avant-dealerschap aan te kondigen naar de regio’s Noord-Brabant en Noord-Limburg. Deze strategische uitbreiding betreft onze vestigingen in Reusel, Lieshout en Haelen en bouwt voort op ons succesvolle dealerschap in Noord- en Zuid-Holland.

Met deze geografische uitbreiding komt een breed scala aan Avant shovels beschikbaar voor onze klanten in de tuin- en parksector. Avant shovels staan bekend om hun veelzijdigheid, stabiliteit en efficiëntie, ideaal voor meest uiteenlopende werkzaamheden binnen professionele markt.

De Avant machines zijn uitgerust met diverse aanbouwdelen, waardoor ze inzetbaar zijn voor een veelheid aan taken. Denk hierbij aan grondverzet, tuinonderhoud en andere parkbeheeractiviteiten. Deze veelzijdigheid maakt de Avant shovel een onmisbaar gereedschap voor onze klanten die efficiëntie en effectiviteit hoog in het vaandel hebben staan.

“We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze uitbreiding biedt aan onze klanten in Noord-Brabant en Noord-Limburg,” aldus Wouter Harlaar directeur van Kraakman. “De Avant shovels zijn een geweldige toevoeging aan ons aanbod en we zijn trots dat we deze topmachines nu ook in deze regio’s kunnen leveren en verhuren.”

Kraakman nodigt alle geïnteresseerden uit om de veelzijdige Avant shovels te komen bekijken en ervaren in onze vestigingen in Reusel, Lieshout en Haelen. Ons team van deskundigen staat klaar om een demonstratie te geven en te adviseren over de beste machine voor uw specifieke behoeften.

Voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment en de mogelijkheden die Avant biedt, bezoek onze website www.kraakman.com of neem direct contact op met een van onze vestigingen.

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.