KRAAKMAN B.V. BENOEMD ALS TRU-TURF DEALER NEDERLAND

KRAAKMAN B.V. BENOEMD ALS TRU-TURF DEALER NEDERLAND

Tru-Turf Golf & Sports Turf Rollers zijn verheugd te mogen aankondigen dat Kraakman vanaf 2022 de exclusieve dealer wordt van Tru-Turf in Nederland.

Tru-Turf werd in 1989 opgericht aan de Gold Coast van Australië met de visie om een golfbaan als geen ander te creëren en nu, meer dan 30 jaar later, worden Tru-Turf Golf & Sports Turf Rollers over de hele wereld gebruikt om ‘rollende perfectie’ te realiseren op golfbanen en in sportstadions.

VGR, de vorige dealer in Nederland, nam eind 2022 de beslissing om zich te concentreren op hun nieuwe productassortiment. Na een eerste zoektocht naar een vervangende dealer was het voor Tru-Turf een gemakkelijke beslissing om met het team van Kraakman in zee te gaan.

Kraakman is een John Deere dealer met 18 vestigingen in Nederland en ruim 385 medewerkers. Naast het John Deere dealerschap onderscheidt zij zich door het voeren van een breed assortiment van toonaangevende merken in de agrarische en groene sector.

Kraakman is een proactieve dealerorganisatie met een toegewijd verkoop- en serviceteam om de Nederlandse golfindustrie te ondersteunen. Tru-Turf General Manager, Nick Thornton, is enthousiast over de nieuwe samenwerking.

“We zijn erg verheugd om het team van Kraakman aan te stellen als onze dealer in Nederland”, aldus Thornton. “Na onze eerste ontmoeting en een bezoek aan het kantoor in Hillegom, zagen we de passie die het team heeft voor de golfindustrie. Ze zijn erg betrokken en worden gerespecteerd in de hele regio en we kijken er naar uit om onze positie met hun steun te versterken.

“Bij Tru-Turf draait alles om het realiseren van ‘rollende perfectie’ en dat is ook wat we graag willen doen als onderdeel van deze samenwerking met het team van Kraakman.”

Lex Zandbergen, algemeen directeur van Kraakman, verwelkomt de kans om Tru-Turf in Nederland te vertegenwoordigen.

“Wij zijn als Kraakman zeer blij om Tru-Turf toe te mogen voegen aan ons assortiment met A-merken. Tru-Turf staat al jaren bekend om hun kwaliteit en specialistische producten voor het onderhoud en verzorging van golfbanen. Dit sluit aan bij onze visie om onze klanten alleen het beste te kunnen bieden en hun verwachting te overtreffen”.

Over Tru-Turf

Tru-Turf is ‘s werelds beste greens- en sportgrasrol die door duizenden golfbanen wordt gebruikt om rolperfectie te bereiken. Tru-Turf, opgericht in 1989, wilde hun machines over de hele wereld inzetten en heeft dat sindsdien ook gedaan. Als officieel gelicentiëerd product van de PGA TOUR is Tru-Turf de vertrouwde green-roller die wordt gebruikt op enkele van de beste banen ter wereld, waaronder St. Andrews, Augusta National, Royal Melbourne en Pebble Beach, om er maar een paar te noemen.

Met een compleet productportfolio is Tru-Turf er trots op greenrollers te hebben die voldoet aan de behoeften van elke golfbaan, elk stadion of sportveld. Ook innovatie is niet gestopt met de ontwikkeling van ‘s werelds eerste en enige elektrische greenroller die 18 greens kan rollen met slechts één lading.

Ga voor meer informatie over Tru-Turf en zijn producten naar www.kraakman.com of neem contact op met een van onze Golf specialisten.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met een van onze golf specialisten.

W: www.kraakman.com

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.