Kraakman Academy & Bootcamp 

Kraakman Academy

In september 2021 is bij Aeres Tech de eerste groep technische leerlingen aan de Kraakman Academy gestart. Dit is een BBL opleiding met daarbinnen de keuze tussen de opleiding Technicus Mobiele Werktuigen (niveau 3) en Diagnose Technicus Mobiele Werktuigen (niveau 4).

Binnen deze opleidingen staat John Deere centraal maar worden ook de Kraakman werkprocessen meegenomen in het lesaanbod. Hierdoor zal de opleiding nóg beter aansluiten op de praktijk. Een investering die Kraakman noodzakelijk vindt om voorop te blijven lopen in techniek.

Interesse of wil je meer informatie ontvangen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kraakman Bootcamp
Kraakman Academy

Kraakman Bootcamp

De Kraakman Bootcamp is een traject van 20 dagen, verspreid over een half jaar van leren en werken. Nieuwe medewerkers zullen tijdens de Kraakman Bootcamp alle basiskennis op versneld niveau aangeboden krijgen .Met deze basis zorgt Kraakman ervoor dat nieuwe medewerkers sneller up en running zijn en dat zij vlot hun draai zullen vinden bij uiteenlopende klussen in de werkplaats.

Interesse of wil je graag meer informatie ontvangen? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Ja, ik wil meer informatie over Kraakman Academy of Kraakman Bootcamp

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.