Key-dealerschap SV Group voor Kraakman B.V.

Key-dealerschap SV Group voor Kraakman B.V.

28 december 2022, Agriport

Per 1 januari 2023 heeft Kraakman B.V. voor zijn gehele gebied het key-dealerschap verkregen van het complete productfolio van Schuitemaker en Veenhuis, de SV Group.

De SV Group levert een uiteenlopend assortiment hoge kwaliteit producten die in Nederland geproduceerd worden. Zij is continu bezig met het optimaliseren van haar distributienetwerk in Nederland. Hierbij is met de firma Kraakman B.V. overeenstemming bereikt over de invulling van het key-dealerschap voor de merken Schuitemaker en Veenhuis. Voor alle betrokken partijen betekent dit een verdere intensivering en professionalisering van de

samenwerking om de regionale dienstverlening en de marktposities verder te versterken. Met de verkoop en service van het complete productfolio van de merken van de SV Group kan Kraakman zijn klanten nog beter bedienen.

Als Kraakman zijn wij blij met deze stap voorwaarts en de verdere versterking van onze samenwerking met de SV Group.

 

Schuitemaker

Schuitemaker is internationaal specialist op het gebied van voederwinning en voeren. Zij is dagelijks bezig om loonwerkers en moderne veehouders te ondersteunen. Schuitemaker produceert een breed pakket aan professionele landbouwmachines voor voederwinning, voeren en bemesten voor de loonwerker en veehouder, onder andere silagewagens, opraapwagens en voerwagens voor bedrijven in de agrarische sector. De kracht van alle Schuitemaker producten is met name de eenvoud en het gemak voor de gebruiker. Daarbij zijn service, veiligheid en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten.

Schuitemaker heeft door jarenlange ervaring, gecombineerd met een ijzersterk imago, inmiddels een vooraanstaande positie op de agrarische markt.

 

Veenhuis

Veenhuis ontwikkelt, ontwerpt en produceert tanks en bemesters. Veenhuis draagt met de bemestingstanks en bemesters bij aan verduurzaming van de landbouw en het sluiten van een efficiënte bodem-plant-dier kringloop. Doordat de nutriënten uit de dierlijke mest maximaal beschikbaar zijn voor het gewas, wordt een optimale opbrengst gerealiseerd met minimale input van kunstmest.
Ruim 70 jaar ervaring in de landbouwmechanisatie en intensieve contacten met dealers en eindgebruikers stellen Veenhuis in staat om steeds in te kunnen spelen op de wensen van het professionele loonbedrijf en moderne veehouderij, maar ook op veranderingen in de markt en wijzigingen in nationale en internationale wetgevingen. Veenhuis ontwikkelt voortdurend nieuwe landbouwmachines met als uitgangspunt minimale gebruikskosten over de gehele gebruiksduur, zodat de gebruiker tijd, energie en geld kan besparen.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over een van onze producten en/of onze merken, kunt u te allen tijden contact met ons opnemen via de vestiging bij u in de buurt.

Kraakman B.V.