KEURINGEN

WIJ VERZORGEN ALLE KEURINGEN

Onderstaand vindt u alle keuringen die Kraakman voor u kan verzorgen. Indien u een keuring wilt laten uitvoeren, vult u het formulier in en noteert u bij opmerkingen om welke keuring het gaat. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen op de afspraak te bevestigingen.

VA-keur
De VA-keur waarborgt de veiligheid van de arbeidsmiddelen zoals machines, werktuigen en gereedschappen. Kraakman is een erkend VA-keurstation en wij staan u dan ook graag bij om de veiligheid in uw bedrijfsvoering te waarborgen.

VA-keur is hét onafhankelijke keurmerk voor machineveiligheid. Wij zorgen voor professionele keuringen van al uw machines. Dat werkt zeker en veilig voor u en uw personeel. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging of maak een afspraak via de afspraken module op deze pagina.

SKL Spuitkeuring
Kraakman is een erkend SKL keuringsstation dat met vakkundigheid zorgt dat u uw spuitwerkzaamheden veilig en nauwkeurig kunt uitvoeren.

In de wetgeving is opgenomen dat er alleen gewasbeschermingsmiddelen gespoten mogen worden met een veldspuit die voorzien is van een geldig SKL keuringsrapport of met veldspuiten die jonger zijn dan 3 jaar oud. Sinds 1 juli 2006 is de keuringsfrequentie driejaarlijks en het minimum. Het kan namelijk voorkomen dat bepaalde systemen andere eisen (korter dan 3 jaar) voorschrijven. Neem contact op met uw werkplaats en plan uw SKL-keuring.

Expert Check
Uw tractor wordt gecheckt op vitale punten! Kiest u voor de basic, premium  of ultimate Expert Check? Onze experts doen u een vrijblijvend onderhoudsadvies, zodat u weet waar u aan toe bent omtrent de conditie van uw tractor.

Lees hier meer over de Expert Check.

Airco Check
Een aangenaam klimaat in de cabine maakt het werk voor de chauffeur een stuk prettiger. Met onze gespecialiseerde apparatuur checken wij uw airco en bent u er zeker van dat u of uw collega’s het hoofd koel houden!

Vermogenstest 
Benieuwd naar het vermogen van uw tractor? Met onze waterrem opstelling controleren wij het vermogen en stellen dit bij waar mogelijk, om zo optimaal gebruik te maken van de kracht van uw tractor.

 

Uitlijnen van uw banden
Bandenslijtage door een onjuiste afstelling is een veelvoorkomende situatie. Onze nauwkeurige uitlijnapparatuur zorgt er voor dat de banden van uw machine correct worden afgesteld. Minder bandenslijtage draagt bij aan een verlaging van uw operationele kosten en bovendien heeft u langer plezier van uw banden!

Messen slijpen

Het maaien van een gazon is zoveel prettiger met scherpe messen. Of het nu gaat om de messenkooien van uw professionele maaier of om de messen van uw zit-, loop of robotmaaier? In onze speciaal ingerichte tuin- en park werkplaatsen houden wij de conditie van uw maaier messcherp!