Keuringen

Kraakman service Alle keuringen op een rijtje

Hieronder vind je alle keuringen die Kraakman voor jou kan verzorgen. Indien je een keuring wilt laten uitvoeren, vul je het formulier in en noteer je bij opmerkingen om welke keuring het gaat. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen om de afspraak te bevestigingen.

VA-keur
De VA-keur waarborgt de veiligheid van de arbeidsmiddelen zoals machines, werktuigen en gereedschappen. Kraakman is een erkend VA-keurstation en wij dragen graag ons steentje bij om de veiligheid in jouw bedrijfsvoering te waarborgen.

VA-keur is hét onafhankelijke keurmerk voor machineveiligheid. Wij zorgen voor professionele keuringen van al uw machines. Dat werkt zeker en veilig voor u en uw personeel. Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging door hier te klikken of maak een afspraak via de afspraken module onderaan deze pagina.

SKL Spuitkeuring
Kraakman is een erkend SKL keuringsstation dat met vakkundigheid zorgt dat je jouw spuitwerkzaamheden veilig en nauwkeurig kunt uitvoeren.

In de wetgeving is opgenomen dat er alleen gewasbeschermingsmiddelen gespoten mogen worden met een veldspuit die voorzien is van een geldig SKL keuringsrapport. Een alternatief voor dit keuringsrapport is dat de veldspuit jonger is dan drie jaar oud. Sinds 1 juli 2006 is de keuringsfrequentie driejaarlijks en tevens het minimum. Het kan namelijk voorkomen dat bepaalde systemen andere eisen (korter dan drie jaar) voorschrijven. Neem contact op met jouw werkplaats door hier te klikken en plan jouw SKL-keuring.

Expert Check
Jouw tractor wordt gecontroleerd op vitale punten! Kies je voor de basic, premium of ultimate Expert Check? Onze experts doen jou een vrijblijvend onderhoudsadvies, zodat je exact weet waar jij aan toe bent omtrent de conditie van jouw tractor.

Lees meer over de Expert Check door hier te klikken.

Airco Check
Een aangenaam klimaat in de cabine maakt het werk voor de chauffeur een stuk prettiger. Met onze gespecialiseerde apparatuur controleren wij jouw airco en ben je er zeker van dat jou of jouw collega’s het hoofd koel houden!

Vermogenstest 
Benieuwd naar het vermogen van jouw tractor? Met onze waterrem opstelling controleren wij het vermogen en stellen dit bij waar mogelijk, om zo optimaal gebruik te maken van de kracht van jouw tractor.

 

Uitlijnen van uw banden
Bandenslijtage door een onjuiste afstelling is een veelvoorkomende situatie. Onze nauwkeurige uitlijnapparatuur zorgt er voor dat de banden van jouw machine correct worden afgesteld. Minder bandenslijtage draagt bij aan een verlaging van jouw operationele kosten en bovendien heb je langer plezier van jouw banden!

Messen slijpen
Het maaien van een gazon is zoveel prettiger met scherpe messen. Dit kan gaan om de messenkooien van bijvoorbeeld jouw professionele maaier of om de messen van jouw zit-, loop of robotmaaier. In onze speciaal ingerichte tuin- en park werkplaatsen houden wij de conditie van jouw maaier messcherp!

Wegens onderhoudswerkzaamheden zijn helaas momenteel niet alle machines vindbaar op de Kraakman website. Tijdelijk kunt u op de website www.tractorpool.com terecht voor ons complete aanbod.

Excuus voor het ongemak.