John Deere introduceert elektrificatie en connectiviteit voor golfmaterieel

John Deere breidt elektrificatie en connectiviteit uit naar golfmaterieel en maakt het zo voor klanten mogelijk om milieuvriendelijker en duurzamer te werken zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Met de nieuwe geheel elektrische en hybride John Deere E-CutTM-modelserie wordt brandstof- en motoroliegebruik volledig geëlimineerd en wordt connectiviteit geïntroduceerd als standaarduitrusting op al het golfmaterieel.

𝗗𝗲 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗵𝗲𝗲𝗹 𝗲𝗹𝗲𝗸𝘁𝗿𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝟭𝟴𝟱 𝗘-𝗖𝘂𝘁𝗧𝗠 𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝟮𝟮𝟱 𝗘-𝗖𝘂𝘁𝗧𝗠𝗹𝗼𝗼𝗽𝗺𝗮𝗮𝗶𝗲𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗴𝗿𝗲𝗲𝗻𝘀.

Met zijn bijna geruisloze werking verruimt de E-CutTM-loopmaaier voor greens van John Deere de tijd waarin kan worden gewerkt naar ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Hij elimineert het brandstof- en motoroliegebruik volledig. Een van de voornaamste onderdelen van elektrificatie is een betrouwbare accu. De E-CutTM-loopmaaiers voor greens van John Deere kunnen circa 4650 m² bewerken met één lading van de lithiumaccu van 58 V en 3,2 kWh.
Beide machines hebben een geavanceerd TechControlTM-display, waardoor supervisors de clipfrequentie kunnen afstemmen op het maaikooitoerental en de rijsnelheid. Daarnaast bieden ze 10 hoogtestanden voor de handgreep, plus verstelling naar voren/achteren en, als enige binnen dit segment, een modus voor een opschoongang, voor maximaal comfort en gemak tijdens het maaien en keren. De 185 E-CutTM heeft een maaibreedte van 46 cm en de grotere 225 E-CutTM een van 56 cm.

𝗗𝗲 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗵𝘆𝗯𝗿𝗶𝗱𝗲 𝟲𝟳𝟬𝟬𝗔 𝗘-𝗖𝘂𝘁𝗧𝗠 𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝟳𝟳𝟬𝟬𝗔 𝗘-𝗖𝘂𝘁𝗧𝗠-𝗳𝗮𝗶𝗿𝘄𝗮𝘆𝗺𝗮𝗮𝗶𝗲𝗿

De elektrische maaikooien van de nieuwe hybride fairwaymaaier van John Deere besparen tot 30% brandstof en verminderen het geluidsniveau zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Dit model vormt een uitbreiding op het productassortiment en maakt het mogelijk om milieuvriendelijker te werken.

Door meer dan 150 potentiële lekpunten van het hydraulisch systeem te elimineren, is het risico op lekkage met 90% verminderd. Er kan probleemloos worden gemaaid of geverticuteerd onder zware omstandigheden. De LoadMatchTM-functie verlaagt de machinesnelheid wanneer de motor zwaar wordt belast, waardoor het toerental van de maaikooien gelijk blijft. Kwaliteit krijgt dus prioriteit. De 6700A E-Cut is een 3-wielige hybride fairwaymaaier voor uitstekende wendbaarheid, ideaal voor krappe bochten.

𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗮𝗿𝗱 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗴𝗼𝗹𝗳𝗺𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗲𝗲𝗹

Al jarenlang is John Deere toonaangevend op het gebied van connectiviteit van landbouwmachines, en nu kan ook de golfsector profiteren van de voordelen van connectiviteit en het John Deere Operations CenterTM. In 2023 introduceert John Deere connectiviteit standaard op een groot aantal golfmachines. Dit fungeert als een hulpmiddel voor het beheren van het gehele machinepark en biedt een snijlengtegeschiedenis met nauwkeurige documentatie van machinegebruik, brandstofpeil en diagnosestoringscodes. Verder is het mogelijk om een geofence en tijdsbeperkingen in te stellen. Beide stellen de gebruiker op de hoogte bij verdacht gebruik en vergroten daardoor de diefstalbeveiliging. De software is gratis als mobiele app en als browserversie.
Met zijn nieuwe golfmaterieel is John Deere toonaangevend op het gebied van connectiviteit. De nieuwste technologie en de bekende betrouwbaarheid van John Deere-machines blijven de efficiëntie en kwaliteit in de toekomst vergroten.

𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼 𝗻𝗲𝗲𝗺 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗼𝗽 𝗺𝗲𝘁 𝘂𝘄 𝗞𝗿𝗮𝗮𝗸𝗺𝗮𝗻 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻 𝗼𝗳 𝗱𝗲 𝗱𝗶𝗰𝗵𝘁𝘀𝘁𝗯𝗶𝗷𝘇𝗶𝗷𝗻𝗱𝗲 𝘃𝗲𝘀𝘁𝗶𝗴𝗶𝗻𝗴.