Een werktuig instellen in John Deere Operations Center – Kraakman Kennisbank

In eerdere afleveringen van Kraakman Kennisbank liet GPS-specialist Ruud Pancras, je al de verschillende mogelijkheden zien van het John Deere Operations Center. In deze aflevering vertelt hij meer meer over het instellen van een werktuig.

Ruud laat in de uitgebreide video stap voor stap zien hoe je eenvoudig je tractoren en werktuigen kunt beheren in het gratis en gebruiksvriendelijke John Deere Operations Center. Van het toevoegen van nieuwe werktuigen tot het aanpassen van de grootte en breedte van de machine – Ruud leid je door alle stappen heen.

Tip van Ruud

Het programma biedt een uitgebreide bibliotheek machines. Ontbreekt er toch nog een machine? Dan heeft Ruud een handige tip. Zonder een specifiek serienummer kun je nog steeds je werktuig toevoegen door het model handmatig in te voeren. Of het nu gaat om een kunstmeststrooier of een andere applicatie. Het Operations Center maakt het mogelijk om elk type werktuig aan te passen en toe te voegen aan je verzameling.

Optimale werkervaring met Precision Ag

Precision Ag is de overkoepelde naam voor de AMS producten van John Deere, zoals JDlink en het John Deere Operations Center. Laatstgenoemde is een speciaal platform waarin je eenvoudig jouw werk instelt, plant en analyseert. Daarmee zie je wat er nu gebeurt op jouw land. En neem je betere beslissingen over het volgende project of het volgende seizoen.

Het gratis account koppel je met jouw JDlink en kun je gemakkelijk via zowel de browser als een app op jouw telefoon gebruiken. Bovendien zijn de AMS-producten van John Deere met alle machines te koppelen. Zelfs met andere kleuren trekkers.

Meer informatie over het John Deere Operations Center?  

Het John Deere Operations Center is meer dan een tool; het is een partner in het veld die zorgt voor een efficiëntere workflow en betere resultaten. Heb je ondersteuning nodig om alle mogelijkheden te ontdekken? De GPS-specialisten van Kraakman staan voor je klaar.  Ontdek hier alle mogelijkheden van Precision Ag en het John Deere Operations Center. 

Nu al benieuwd naar meer? Bekijk in deze YouTube afspeellijst allerlei informatievideo’s. In deze video’s legt hij stap voor stap de functionaliteiten van het John Deere Operation Center uit.   

Neem alvast een kijkje in het John Deere Operation Center via onderstaande link: https://operationscenter.deere.com/