Zamboni

Zamboni is wereldwijd bekend als hét merk op het gebied van ijsdweilmachines. De ijsegaliseermachines repareren beschadigde ijsbanen in een handomdraai. Voor zowel grote als kleinere ijsbanen heeft dit merk een passende oplossing.

Zamboni biedt naast gevestigde brandstofaangedreven machines ook in populariteit toenemende elektrisch aangedreven emissieloze ijsbaanmachines.

Het merk bouwt verder op jarenlange betrouwbaarheid en bekendheid in de schaatswereld. Dit maakt deze machines een uitstekende keuze.

Kraakman voorziet jou graag van advies in de aanschaf en onderhoudsmogelijkheden van producten van Zamboni. Neem contact op met één van onze vestigingen door hier te klikken of vul onderstaand formulier ‘ik wil meer informatie over Zamboni’ in.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Zamboni

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging