Vredo

Doorzaaien met een kiemgarantie van 96%? Het is bewezen met de doorgedachte doorzaaitechniek van Vredo. Ongeacht de grootte van het perceel: de renovatie van jouw grasveld wordt met een Vredo doorzaaimachine bijzonder efficiënt uitgevoerd.

Kenmerkend aan deze machines is dat de dosering traploos instelbaar is en via de in V-vorm opgestelde schijven ervoor zorgen dat het zaad precies op de juiste (instelbare) diepte wordt afgelegd.

Ben je enthousiast geworden over de Vredo machines? Wij vertellen je graag meer over deze uitzonderlijk efficiënte doorzaaimachines. Neem contact met ons op door onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over Vredo’ in te vullen of neem contact op met een Kraakman vestiging bij jou in de buurt door hier te klikken.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Vredo

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging