Stihl

Wie kent Stihl nu niet? Dit wereldberoemde merk heeft alles in huis op het gebied van tuinmachines!

Kraakman is dan ook trotse dealer van dit toonaangevende merk met een uitgebreid aanbod aan producten zoals de Stihl kettingzaag, bladblazer, bosmaaier, robotmaaier en hogedrukreiniger.

Niet alleen de particulier slaagt bij Kraakman, maar ook de groenprofessional kan zijn hart ophalen met het uitgebreide aanbod aan machines.

Neem eens een kijkje in onze Kraakman tuinmachines webshop voor een reeks aan producten van dit beroemde merk. Bekijk de website door hier te klikken. Wil je graag meer informatie ontvangen over één van onze producten? Dat kan! Vul dan onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over Stihl’ in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Stihl

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging

Wegens onderhoudswerkzaamheden zijn helaas momenteel niet alle machines vindbaar op de Kraakman website. Tijdelijk kunt u op de website www.tractorpool.com terecht voor ons complete aanbod.

Excuus voor het ongemak.