Steketee

Steketee is één van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van onkruidtechnologie voor precisielandbouw. Denk bijvoorbeeld aan de Steketee schoffel.

Tegenwoordig maakt het bedrijf deel uit van het familiebedrijf Lemken en bevindt het hoofdkantoor en de productiefaciliteit zich in Stad aan ’t Haringvliet, Nederland.

Sinds 2007 ligt de focus op intelligente cameraconcepten met plantherkenning voor automatische stuursystemen. Klantgerichtheid en landbouwkundige expertise in software en mechatronica vormen de perfecte basis voor machines met maximale klantvoordelen. Hiermee creëert Steketee ruimte om te groeien voor zowel de gewassen als de agrarische ondernemers.

Heb je interesse in één van deze producten? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over ‘Steketee’ in te vullen of neem contact op met jouw dichtstbijzijnde Kraakman vestiging door hier te klikken.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Steketee

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging

Wegens onderhoudswerkzaamheden zijn helaas momenteel niet alle machines vindbaar op de Kraakman website. Tijdelijk kunt u op de website www.tractorpool.com terecht voor ons complete aanbod.

Excuus voor het ongemak.