Roberine

Roberine kent een jarenlange historie en is een Nederlandse fabrikant van maaimachines, die sinds 1951 bekend staat om hoge kwaliteit en een perfect maaibeeld. Daarnaast biedt dit mooie merk ook een aantrekkelijk kostenplaatje door onder andere de bewezen hoge maaicapaciteit. Van kooimaaiers tot aan klepelmaaiers: Roberine is hét merk voor alle professionals die gespecialiseerd zijn in onder andere groenvoorziening en tuinonderhoud.

Het assortiment bestaat onder andere uit een 3- of 5-delige maaimachine met vernuftige bediening en verrassende maaicapaciteit.

Onze Kraakman vertegenwoordigers van tuinmachines en parkmachines staan jou graag te woord om de verschillende mogelijkheden van Roberine voor jouw werkzaamheden te bespreken.

Neem contact op met Kraakman door onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over Roberine’ in te vullen of bekijk hier alle vestigingen van Kraakman om contact op te nemen met een Kraakman vestiging bij jou in de buurt.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Roberine

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging