Ocmis

Ocmis is in 1970 gestart met de productie van beregeningsmachines. Vandaag de dag is dit merk één van de grootste fabrikanten ter wereld van beregeningsmachines, met een breed aanbod aan machines. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere toepassing een passende machine bestaat.

Een continue proces van productontwikkeling zorgt ervoor dat de machines voldoen aan de hoogste standaarden en aan jouw wensen als eindgebruiker.

Wil je meer informatie over de producten van Ocmis? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over ‘Ocmis’ in te vullen of neem contact op met een Kraakman vestiging bij jou in de buurt door hier te klikken.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Ocmis

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.