Limach

Limach staat voor innovatie en kijken naar de toekomst. Met trots presenteert dit merk dan ook als eerste een volledig elektrisch graafmachine op accu.

Door innovatie en het toekomstgericht denken wordt er door Limach ingezet op nieuwe en duurzame oplossingen voor de GWW sector. Hiermee is het merk in staat om de beste emissievrije graafmachines te produceren.

Heb je interesse in één van de machines van Limach? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Neem nu contact op door onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over Limach’ in te vullen of neem contact op met een Kraakman vestiging bij jou in de buurt door hier te klikken.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Limach

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.