Lemken

Als specialist op het gebied van professionele akkerbouw, behoort Lemken tot de toonaangevende bedrijven in Europa.

In 1780 als smederij opgericht, produceert het familiebedrijf kwalitatief hoogwaardige en productieve landbouwmachines voor grondbewerking en zaaitechniek. Denk bijvoorbeeld aan de Lemken ploeg of de Lemken zaaimachine.

Dit merk is gevestigd in Duitsland, in de hoofdvestiging in Alpen (net over de grens bij Boxmeer) , evenals in de vestiging Haren (net over de grens bij Emmen) en in het Indische Nagpur.

Heb je interesse in één van deze machines? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over Lemken’ in te vullen of neem contact op met een Kraakman vestiging bij jou in de buurt door hier te klikken.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Lemken

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging

Assortiment

- Lemken ploegen

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.