Krampe

Het Duitse merk Krampe is in eigen land marktleider van landbouwkippers en kent ook in Nederland een groeiende populariteit. Passend bij de afkomst van het merk luidt de slogan: ‘kwaliteit op wielen’. Dit is dan ook terug te zien in de hoogwaardige producten.

 Krampe BigBody kipper

Krampe Bandit afschuifwagen

Krampe grondverzet kipper

Een kipper van Krampe kenmerkt zich door betrouwbaarheid en een lange levensduur. Op onze vestigingen in Etten-Leur, Reusel, Benschop en Molenaarsgraaf is Kraakman dealer van Krampe voor onder andere:

  • Landbouwkippers
  • Afschuifwagens
  • Grondverzetkippers

 

Wil je meer weten over de producten van Krampe? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over Kuhn’ in te vullen of neem contact op met een Kraakman vestiging bij jou in de buurt door hier te klikken.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Krampe

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging

Assortiment

- Krampe HD 700

Wegens onderhoudswerkzaamheden zijn helaas momenteel niet alle machines vindbaar op de Kraakman website. Tijdelijk kunt u op de website www.tractorpool.com terecht voor ons complete aanbod.

Excuus voor het ongemak.