John Deere

Sinds jaar en dag is Kraakman dealer van John Deere. Met trots mogen wij ons dan ook exclusieve full-line dealer noemen. Naast het brede aanbod aan John Deere trekkers, hakselaars en overige landbouwmachines, bieden wij ook het complete gamma aan tuinmachines en parkmachines voor werkzaamheden zoals tuinonderhoud en groenvoorziening. Dit loopt uiteen van een grasmaaier, kooimaaier tot aan professionele maaimachine en compact tractor.

Dit beroemde merk staat daarnaast bekend om een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig aanbod in golfmachines. De John Deere gazonbeluchters en kooimaaiers zorgen bijvoorbeeld voor een zeer verzorgde golfbaan.

Kraakman levert niet alleen aankoopadvies, maar je kunt ook bij ons terecht voor onderdelen en service. Het volledige Kraakman serviceteam blijft via een gespecialiseerd trainingsaanbod continu kennis en vaardigheden ontwikkelen om jouw machine te voorzien van de hoogst mogelijke service met uitsluitend de beste onderdelen en personeel die up-to-date kennis bezit.

Wil je graag meer informatie? Neem dan nu contact met ons door onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over John Deere’ in te vullen of neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging door hier te klikken.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over John Deere

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.