Jensen

Voor houtversnipperaars, trommelhakselaars en stobbenfrezen biedt de kwaliteit van Jensen uitkomst. Wij leveren machines die via de aftakas worden aangedreven, maar ook op wielstel of zelfs op rupsonderstel voor moeilijk begaanbaar gebied.

Hoge capaciteit, betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten en duurzaamheid zijn bij Jensen gegarandeerd. Bij dit merk worden de machines met passie geconstrueerd en ontwikkeld.

Met een breed aanbod van groot tot kleiner is Jensen dan ook toonaangevend op de markt.

Heb je interesse in één van deze producten? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over Jensen’ in te vullen of neem contact op met jouw dichtstbijzijnde Kraakman vestiging door hier te klikken.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Jensen

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging

Wegens onderhoudswerkzaamheden zijn helaas momenteel niet alle machines vindbaar op de Kraakman website. Tijdelijk kunt u op de website www.tractorpool.com terecht voor ons complete aanbod.

Excuus voor het ongemak.