Hoaf

HOAF is een Nederlands bedrijf dat ook in eigen land produceert, waardoor de lijnen erg kort zijn. Dit merk richt zich op niet-chemische onkruidbeheersing. Al meer dan vijftig jaar worden er thermische oplossingen ontwikkeld die gebaseerd zijn op de brander technologie van HOAF. Deze machines vind je terug in loofbranders en rijenbranders en dat voor klanten over de hele wereld in de landbouw, tuinbouw en groensector.

Voor de groensector heeft dit merk onkruidbranders ontwikkeld, maar ook schroeiers / onkruidbranders door middel van hete lucht en hybride systemen waar hetelucht, stoom en infraroodwarmte samenkomen.

Daarnaast biedt HOAF een oplossing voor gewasresten, loofdoding, stalvloerontsmetting en grondverhitting.

Ben je benieuwd naar de oplossingen van HOAF? Neem contact op met Kraakman voor meer informatie.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Hoaf

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.