GKB Machines

De GKB groep is al sinds 1946 een begrip. Dit familiebedrijf met familiale waarden heeft een reputatie opgebouwd in het produceren van duurzame machines. Het aanbod van GKB machines richt zich volledig op duurzaam onderhoud van sportvelden en recreatievelden. Deze onderhoudsmachines worden vervaardigd aan de hand van de strengste eisen en staan garant voor betrouwbare prestaties.

Van zandvullers tot aan beluchters voor natuurgras of kunstgras: met GKB als partner heeft Kraakman alles in huis om jouw sportveld of recreatieveld in topconditie te houden!

Interesse in de machines van de GKB groep? Neem dan nu contact met ons op door onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over GKB Machines’ in te vullen. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een Kraakman vestiging bij jou in de buurt. Zie alle Kraakman vestigingen door hier te klikken.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over GKB Machines

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging