Giant

Kraakman is dealer van de machines van Giant, met onder andere shovels. Dit is een toonaangevend merk met machines zoals knikladers, verreikers en skidsteers. Hoge kwaliteit, een herkenbaar design en keuze uit meer dan 100 aanbouwdelen! Producent Tobroco Giant blijft continu innoveren en met grote zorgvuldigheid selecteert het bedrijf hoogwaardige componenten voor hun machines.

Kraakman voorziet jou graag van goed advies in de aanschaf en onderhoudsmogelijkheden van deze machines. Wil je graag meer informatie? Dat kan. Neem contact met een Kraakman vestiging bij jou in de buurt door hier te klikken of vul onderstaand formulier ‘ik wil meer informatie over Giant’ in.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Giant

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging

Wegens onderhoudswerkzaamheden zijn helaas momenteel niet alle machines vindbaar op de Kraakman website. Tijdelijk kunt u op de website www.tractorpool.com terecht voor ons complete aanbod.

Excuus voor het ongemak.