Avant

Heffen, verplaatsen, graven… Avant heeft een zeer veelzijdig aanbod aan knikladers. De shovel is leverbaar in groot en klein formaat en daardoor is er altijd een shovel geschikt voor jouw werkzaamheden.

Met meer dan 200 toebehoren vind je daarnaast altijd het juiste werktuig voor jouw Avant.

Wil je meer informatie over deze producten? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier ‘ik wil meer weten over Avant’ in te vullen of neem contact op met een Kraakman vestiging bij jou in de buurt door hier te klikken.

Kraakman heeft achttien vestigingen in Nederland. Deze zijn verdeeld over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Brabant en een gedeelte van Gelderland. Met meer dan 350 medewerkers verdeeld over alle vestigingen staan wij voor jou klaar.

Ik wil meer weten over Avant

Neem contact op

Kies uw Kraakman vestiging

Let op

Identiteitsfraude en oplichting via www.agri-machines.nl op het adres van onze vestiging in Biervliet. Wij als Kraakman B.V. distantiëren ons van deze activiteiten en hebben hier niets mee te maken.

Voor vragen klik HIER of u kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers in Biervliet. Mocht u al in contact zijn met betreffende partij, neem dan contact op met de politie.