fbpx

1-click-go met het John Deere Operations Center: Kraakman Kennisbank 

Een collega op weg sturen met een kunstmeststrooier, met de opdracht een variabele dosering op het perceel neer te leggen? De 1-click-go setup functie in het John Deere Operations Center maakt het instellen van displays voor tractoren nog eenvoudiger. In deze blog lees je meer over het instellen van 1-click-go met het John Deere Operations Center. 

Het gemak van planning 

Met de 1-click-go functie begint alles met het maken van een planning. Selecteer eenvoudig het gewenste perceel en voegt de taken toe die de machine moet uitvoeren. Deze functie is compatibel met alle ISOBUS machines. Alle John Deere displays zijn ISOBUS gecertificeerd. 

Met de 1-click-go functie kun je flexibeler werken. Of je nu kiest voor een standaard dosering of een variabele dosering gebaseerd op gedetailleerde taakkaarten – afkomstig van satellietbeelden, drones, of uit eigen analyses – de 1-click-go setup maakt het gemakkelijk. De  John Deere displays ondersteunen tot 255 secties, waardoor je de meest complexe taken met precisie kunt uitvoeren. 

Directe communicatie met uw trekker 

Wanneer alle opties zijn ingesteld, worden deze direct naar de betreffende trekker verzonden via JDLink. Het overdragen van gegevens via USB-sticks is dus niet meer nodig. Je koppelt de instellingen aan een gebruiker. Daarna toont het display automatisch de juiste instellingen voor desbetreffende collega die op pad gaat met de trekker. Met één druk op de knop is de trekker klaar voor de taak. Dat werkt een stuk efficiënter en verminderd de kans op fouten.  

In onderstaande video legt Ruud Pancras je stap voor stap uit hoe het werkt: 

Meer informatie?  

1-click-go met het John Deere Operations Center optimaliseert je jouw werkprocessen: instellen, plannen en analyseren. Bekijk de huidige situatie en maak betere beslissingen over een volgend project of seizoen. Het John Deere Operations Center is volledig gratis. Het is daarnaast zo ontworpen dat iedereen er mee aan de slag kan, ongeacht de technische vaardigheid. Ondersteuning nodig om alle mogelijkheden te ontdekken? De GPS-specialisten van Kraakman staan voor je klaar.   Ontdek hier alle mogelijkheden van het John Deere Operations Center. 

Nu al benieuwd naar meer? Bekijk in deze YouTube afspeellijst allerlei informatievideo’s van GPS-specialist Ruud Pancras. In deze video’s legt hij stap voor stap de functionaliteiten van het John Deere Operation Center uit.   

Neem alvast een kijkje in het John Deere Operation Center via onderstaande link: https://operationscenter.deere.com/  

Wegens onderhoudswerkzaamheden zijn helaas momenteel niet alle machines vindbaar op de Kraakman website. Tijdelijk kunt u op de website www.tractorpool.com terecht voor ons complete aanbod.

Excuus voor het ongemak.